Mochito-Karashigoi Dag

Mochito-Karashigoi Dag

Zaterdag 9 juli, van 11.00 uur tot 13.00 uur en zondag 10 juli in de voormiddag van 10.00tot 13.00 uur hou ik de veelbesproken karashigoi dag.

Veel besproken, vooral omdat er zoveel interesse naar is en ik zelf ondertussen verliefd ben geworden in deze zachtaardige koi. Zelden heb ik zoveel plezier gehad in tosai als deze, en als ik U was, zou ik er niet 1, maar 3 in de vijver zetten. Tegelijkertijd zullen we een overheerlijke huisgemaakte Mochito coctail presenteren voor de liefhebbers.

Daarom ook deze speciale aanbieding:

De prijs voor 1 karashigoi naar keuze: 395 euro.

De prijs voor 3 karashigoi naar keuze: 1000 euro.

(2 karashigoi is geen optie…, idem prijs als per stuk.)

Ondertussen heb ik ze al allemaal leren kennen en onderscheiden. De grotere zijn de wat mosterdkleurachtige, gelige karashigoi, de kleinere zijn de wat meer vleeskleurige, maar met een fijnere huidkwaliteit over het algemeen. Er zijn erbij die een ietsje pietsje weghebben van een ontzettend lichte chagoi en ga zo maar door….voor ieders bek een koitje…

Neem zelf een kijkje

Na de Karashigoi Dag zullen ze allen voortaan aangeboden worden voor 450 euro/stuk. De bakken zijn ondertussen goed ingedeeld en gestabiliseerd, en ik heb niet zo heel veel koi meer zitten. De verkoop is mij heel goed gezind geweest dit jaar, met het resultaat dat de vijvers een prettige bezetting hebben. Niet te veel koi, met veel ruimte om goed te gedijen.

De groeivijvervisjes doen het ontzettend goed, en als het zo mag doorgaan, zal het een enorm aangenaam moment worden om deze in de loop van het bouwverlof eens te controleren, te fotograferen en te filmen. Diegene die nog niet verkocht zijn, zullen dan opnieuw aangeboden worden, tegen de dan geldende waarde.

Mijn wens is om nog een aantal koi die op dit ogenblik in Arendonk zitten, dit jaar te verkopen, zodat ik met een goed gevoel een nieuwe voorraad kan inkopen.

Als je op de karashigoi dag wil komen om een koi aan te schaffen, zou ik het fijn vinden als je even je aanwezigheid meld. Het is geen verplichting, maar ik wil deze dag koppelen aan een Mochito dag, m.a. w. iedereen aanwezig kan genieten op het terras met een Mochito van het huis, door mijn vrouw gemaakt.

Om het nieuwsitem volledig te maken, moet ik nog even melden dat de prijzen voor de koi met een verblijf in de mudpond in Japan ondertussen zijn verdwenen. De koi zitten opnieuw in de mudpond en zullen pas in oktober/november terug te voorschijn komen. Uiteraard hebben deze dan een goede of minder goede evolutie gekend, en zullen de nieuwe prijzen pas vanaf die datum opnieuw kenbaar gemaakt worden.

Heb je echter toch interesse om nu al een koi uit de mudpond aan te kopen, dan gelden de bestaande prijzen, maar is het risico van de evolutie voor de koper. Niets is echter zo spannend en plezierig als deze trill, en zeker een aanrader. Als je interesse hebt, stuur me dan een mail, en ik geef je de verschillende mogelijkheden tot aankoop.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137