Moeilijke bevallingen

Moeilijke bevallingen

Het was de week van de moeilijke bevallingen, maar dat kan ook gebeuren. Soms beslissen mensen snel, soms doen ze er bijzonder lang over.

Zelf ben ik een impulsieve beslisser, dat heeft zijn nadelen maar soms ook zijn voordelen. Je moet af en toe snel kunnen beslissen, maar dan moet je ook kunnen verdragen dat je het deksel op de neus krijgt.

Eén van de Wimmen, want ik heb tegenwoordig een heleboel Wimmen, was al weken, zoniet maanden verlekkerd op een kohaku.

Nu was het niet de minste koi, en begrijpelijk dat je daar over moet nadenken, maar op een bepaald ogenblik kan je niet meer doen dan de verkoop rustig afwachten, want je kan of wil zulke zaken niet forceren.

Toch ben ik bijzonder blij dat op het laatst de knoop doorgehakt werd en er een positieve beslissing werd genomen. Ik ben niet alleen blij met de verkoop, maar ook voor de Wim, want ik ben zeker dat hij een goed onderkomen gaat maken voor deze toch wel potentiële 80 plusser.

Over welke kohaku heb ik het ? Ik heb het over de Matsue kohaku die ik aankocht via Narita in maart van 2018. Ik kocht deze kohaku op aanraden van Matsue san zelf. Toen ik bij hem op bezoek was duidde hij me deze aan als één van de betere koi voor de toekomst.

Nu is het een kwestie van opvolging en hopen dat Wim laat zien wat de kohaku in de toekomst zal brengen. Wij wensen hem bijzonder veel succes met zijn koibelevenis !

Nu was het gisteren geen eenvoudige dag voor mij, want ik moest alles klaarzetten voor de ontmoetingsdag vandaag, en dat bracht nogal wat werk aan de winkel.

Bovendien heb ik mijn best gedaan om er iets speciaal van te maken deze keer, iets wat ik normaliter op zijn beloop laat, maar ditmaal heb ik er een persoonlijke touch aan gegeven. Laat het een verrassing wezen en Ik hoop dat de mensen het op prijs stellen.

Tussen al deze werkzaamheden kreeg ik het heuglijke bericht van Jan, dat hij een sanke zou aankopen uit de Azukari reeks, op aanraden van Ben. Zijn exacte woorden: Ik ga toch af op de ervaring van Ben en van u door voor deze vis te kiezen. wat ons toch een gevoel van vertrouwen geeft.

Deze sanke 1811023 zal het moeten maken, en we zullen proberen ze zo goed mogelijk te begeleiden naar 1 april. Bekijk de video bij aankoop.

Het leek me onwaarschijnlijk maar tenslotte werd er om 19 minuten na middernacht nog een bevestiging gegeven voor de aankoop van toch wel een dankbare sanke uit één van de laatste veilingkoi van december 2018.

Het was een hele opgave om alle vragen te beantwoorden zowel door mij, maar vooral door Ben, maar uiteindelijk was de kogel door de kerk. Sanke SA-V18-12170 is het geworden op de valreep.

Ik weet dat deze naar een geweldige vijver gaat met bijzonder veel potentie…geen makkelijke klant, maar dat hoeft ook niet.

Ik heb ondertussen al heel wat karikaturen onder mijn klanten zitten, dus eentje meer kan er nog wel bij…en saai wordt het nooit op deze manier.

Eigenlijk was het een bijzonder succesvolle dag, terwijl ik eigenlijk niet open was ! Mooi toch….bedankt aan alle kopers en we zullen ons best doen om dat proberen te bewijzen wat zij verlangen, hoe moeilijk het soms ook is.

Maar de kinderen zijn na een lange bevalling geboren, nu moeten ze nog opgevoed worden…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137