Morgen de tweede lading

Morgen de tweede lading

Morgenavond komen er enkele serieuze kleppers naar Arendonk, waaronder deze sanke.

Ik heb me serieus laten gaan bij het bieden op deze sanke. Ik vond haar zo mooi ? Sanke is en blijft een moeilijke koi om te verkopen. Ondanks het feit dat de sanke de meest gewaardeerde koi is van de Japanners, en dikwijls ook van de koiliefhebbers hier in het land, blijft het een moeilijke koi. Ik denk dat men de eisen die men stelt, zeer hoog zijn voor de sanke, en dat deze koi helaas weinig fouten mag vertonen om geaccepteerd te worden.

Zelf was ik bij het zien van deze sanke op het eerste zicht verliefd, zonder er een duidelijke uitleg voor te hebben in eerste instantie. Het is gewoon het moment van de waarheid. Je ziet iets, en je vind het mooi of niet. Ik moest enkele malen op mijn tanden bijten om niet te stoppen met bieden, maar voorlopig is het de mijne. Ik hoop dat het karakter van die koi nog meevalt, dan is het zeker mijn lieveling. Wie later eigenaar wordt weet ik niet, maar ik ben wel zeer beniewd.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137