Narita event 29 april

Narita event 29 april

Een wereld in verandering.....Ik kan niet aanwezig zijn op het Narita event van 15 april, maar toch zal ik proberen een aantal koi te bemachtigen.

Wat betreft de Narita event van 29 april, daar zal ik wel aanwezig zijn. Ik zal voor 3 dagen vertrekken naar Japan om te proberen de tosai die een jaar azukari blijven toch persoonlijk te zien en te proberen er een aantal van te bemachtigen.

Ik vertrek vrijdag 27 april, land 28 april en zal 29 april de event bijwonen. De dag erop vertrek ik een paar 100 km naar een andere plaats waar ik nog een aantal koi zal selecteren. Dinsdag 30 april ben ik terug thuis !

Ik geef je een voorproefje wat er te wachten staat, wat betreft de prijzen ben ik afhankelijk van Ryuki Narita, maar die zal de koi met foto’s en prijzen binnenkort zeker online zetten.

Wacht geduldig af totdat de foto’s etc klaar zijn, ondertussen kan je al genieten van de tosai die zullen aangeboden worden. Mijn voorwaarden gelden precies zoals de voorgaande Tategoi KAI, en kan je aanvragen op verzoek. Ik zal je een overzicht sturen, waarbij je een keuze kan maken om de koi zelf op te vangen of de koi in quarantaine te laten.

De Matsue voorstelling

De Omosako voorstelling

De Tamaura voorstelling

De Sakai voorstelling

Voor zover ik weet zullen er nog een groot aantal Sakai aangeboden worden, en de lijst zal vervolledigt worden in de loop van de volgende weken. Ik hou je op de hoogte.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240