Naweëen van de show in Bokrijk

Naweëen van de show in Bokrijk

Het is gelukt met het maken van foto's Alex, Nu moet je proberen de volgende keer, de foto's van de koi zo te maken, dat ze naar je toe zwemmen, en dat ze een beetje van hun uiterlijk en hun klasse kunnen laten zien.

Dit zijn de woorden van Alex:

Het was best een mooie show, met qualitatief zeer mooie koi. Zaterdag waren de weergoden ons genegen en was het aangenaam druk. Zondag ondanks het slechte weer ,toch wel wat verloop. Buiten de koi, was er ook veel interesse voor een petje wat ik van mijn collega's had gekregen met het opschrift "koiboy". Een Nederlandse handelaar vroeg zelfs of ik een pattent had op de naam ( grappig).

Zelf ben ik eerste geworden in size 5 en 1ste Utsurimono size 5. De showa op de foto is jou showa. De sanke is size 6 , net geen 7 (69 cm). Die heeft vorig jaar 3 prijzen gewonnen = best in size 6, beste sanke en de vriendschapsprijs. Dit jaar heeft ze niets gedaan = te veel goede sanke. Jou showa heeft vorig jaar ook de prijs van beste showa in size 5 gehaalt .

Zo zie je maar dat het onvoorspelbaar is, een show. Meerdere belangen spelen een rol, en een koi die het ene jaar 3 prijzen haalt, hoeft het jaar daarop niet te winnen. Alles is afhankelijk van de concurrentie, het oog van de jury, en wie weet wat nog meer. In ieder geval, een dikke proficiat Alex, voor de prijzen, maar ook voor de mooi ingezette selectie koi.

Nu we het toch over foto's hebben.... ik zou graag foto's willen ontvangen die ofwel zeer mooi, zeer grappig, of speciale foto's van koi in speciale omstandigheden.

Ik wil hier dan een soort wedstrijdje van maken, waaruit mensen dan hun keuze kunnen maken voor de mooiste foto. Ik geef hier een paar voorbeelden, zie foto's met de aanduiding 1 en 2, en ik ben benieuwd of ik een aantal foto's bij elkaar kan krijgen. Stuur ze in ieder geval naar arendonk@interkoi.eu, en als ik er voldoende samen krijg, zal ik er een nieuwsitem over plaatsen.

Ga dus even zoeken in je fotobibliotheek en stuur me de mooiste foto van je koi, kinderen met koi, kleinkinderen met koi etc...

Meer afbeeldingen

Naweëen van de show in Bokrijk: afbeelding 1
Naweëen van de show in Bokrijk: afbeelding 2
Naweëen van de show in Bokrijk: afbeelding 3
Naweëen van de show in Bokrijk: afbeelding 4
Naweëen van de show in Bokrijk: afbeelding 5
Naweëen van de show in Bokrijk: afbeelding 6
Naweëen van de show in Bokrijk: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137