Selectie Showa

Selectie Showa

Geen toppers, wel groot (60-70 cm) en bijzonder mooie vijvervissen, die op veel plaatsen niet zouden misstaan.

Ik heb er na al die jaren nog steeds veel plezier in om foto's of filmpjes te maken, en kijk meerdere malen naar deze filmpjes.

Alles evolueert, en het is een gewoonte geworden om de camera in de aanslag te hebben om telkens een gebeurtenis vast te leggen op film of foto. Het aantal foto's en filmpjes dat ik ondertussen gemaakt heb is niet meer in te schatten, maar het loopt vast in de tienduizenden.

Dit filmpje heb ik gemaakt voor een buitenlandse klant, die ondertussen een 15-tal vissen heeft gekocht, maar die nog graag een selectie showa van deze grootte wou zien, en waarom zou ik jullie er dan niet van mee laten genieten. Verder in dit filmpje zie je ook een klein overzicht van de resterende koi, want ik kan het gewoon niet laten om deze op film vast te leggen.

Uiterst interessant om op te volgen zijn de Azukari koi, die je op ongeveer 2 minuten zult zien in het filmpje. Hun ontwikkeling is volop in de gang en ze zwemmen frivool rond. Ik ben benieuwd welk resultaat dit gaat geven binnen enkele maanden. We hebben ze ondertussen nog niet gestoord, en zijn ook niet van plan om dit voorlopig te doen. Iedere stressfactor is negatief voor deze tosai.

Waar ik ook heel blij mee ben, is de toename van de kijkers van de filmpjes. Was dit vroeger gemiddeld een 100 tot 150 mensen na één dag van publicatie, nu scoren de filmpjes tot 300 keer en meer, met een topprestatie van dit filmpje (308 keer bekeken) dat ik op deze manier nog een extra boost wil geven wat betreft de kijkcijfers, gevolgd door dit filmpje (299 keer).

Wat betreft muziek ben ik nogal van "den oude stempel", en eventuele aanraders, of "plaatjes op verzoek" mag je me gerust aangeven, zodat ik er rekening mee kan houden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137