Nieuwe actie 10 jarig bestaan

Nieuwe actie 10 jarig bestaan

Een 10-jarig bestaan gaat zomaar niet voorbij…..dat je moet blijven promoten met enkele ludieke acties. Daarom ook de volgende speciale aanbieding en misschien nog niet de laatste....wie weet.

Gisteren kreeg ik het lumineus idee om een speciale actie te koppelen aan de Belgische Koishow en een nieuw creatief idee uit te werken voor het 10 jarig bestaan van Interkoi.

Dit weekeinde worden al prachtige prijzen weggegeven tijdens de jaarlijkse opendeurdagen, maar het jaar is nog niet ten einde. Ik blijf proberen creatieve cadeaus weg te geven en heb het volgende in gedachten...of het zal werken weet ik niet, maar ik ga het in ieder geval proberen.

Lees dit aanbod aandachtig

Een koi met een initiële waarde van 2250 kunnen winnen met een investering van slechts 10 euro, het kan…lees verder als je interesse is gewekt.

Er zijn van die koi die bijzonder gewild zijn, die bovendien waardevol zijn, maar om de één of andere redenen niet verkocht worden....raar maar waar...

Laat me eerst deze koi voorstellen. Het is een showa van Momotaro, waarvan ik het filmpje gisteren nog heb gemaakt, en die bijzonder populair is, zonder dat hij ooit verkocht werd.

De koi is 59 cm, is 3 jaar en ziet er gelikt uit, zoals je op ook op een voorgaand filmpje kan zien. Nu wil ik deze showa aanbieden via onderstaand voorstel en de prijs uitreiken tijdens de Belgische Koishow op zondag 24 juni.

Kijk hoe deze topper blinkt als een spiegeltje, een degelijke hashiware met een mogelijke menware in de toekomst, het tsubo sumi mooi verdeeld over het ganse lichaam op het wit tegen het beni zoals men dit graag ziet. Een sandan patroon met ordentelijk hi....kortom een koi met klasse.

Wat is het voorstel

Alles zomaar weggeven is natuurlijk geen goede zaak, en neem het me niet kwalijk maar Ik probeer er iets voor terug te vangen en wel op de volgende manier.

Let goed op en lees aandachtig:

Iedereen die eigenaar van deze koi wil worden kan dit door een lot te kopen van 10 euro. Je kan zoveel loten kopen als je wil, 1-10 of 100 het maakt niet uit. Hoe meer loten je koopt hoe meer kans je natuurlijk hebt om te winnen.

Voor ieder lot zal ik een nummer geven dat ik digitaal naar je opstuur. Al deze loten gaan in een bokaal en zal tentoongesteld worden op de Belgian Koishow.

Ik ga proberen iemand van het bestuur, liefst de voorzitter te vragen om tussen 17.00 uur en 18.00 uur of tijdens de prijsuitreiking het winnende nummer te laten trekken. (dit moet nog geregeld worden, maar daar breng ik jullie nog van op de hoogte.)

Ieder lot van 10 euro = 1 nummer die kans maakt om deze showa met een waarde van 2250 euro te winnen.

Heb ik slechts 1 iemand die een lot koopt, dan verlies ik bijzonder veel geld. Kan ik 100 mensen motiveren om mee te doen dan heb ik toch nog een deel van mijn kosten terug.

Bovendien en dat is niet onbelangrijk

Ik wil deze showa ook inzetten op de show in Arcen, want ik heb 2 vaten besteld in Arcen. Ik ben bijna zeker dat dit een mogelijke kandidaat winnaar is. Dit hangt uiteindelijk echter af van de concurrentie ! Wint de showa een eerste prijs, dan geef ik er nog een waardebon er bovenop van 250 euro voor de aankoop van het voer dat ik al 10 jaar promoot, probites.

Wil je niet met de show in Arcen meedoen…ook goed natuurlijk, dan kan je de showa gewoon na afspraak komen ophalen.

Is dit een originele prijs of niet !

Wil je meedoen om eigenaar van deze prachtshowa te worden stort dan 10 euro of meer op de rekening van Interkoi, zie bankgegevens. Stuur me tezelfdertijd ook een mail zodat ik het lot of de loten digitaal kan opsturen, en maak kans op deze unieke prijs.

Belangrijk: vermeld bij de storting de nummer van de koi: showa 1511002 zodat ik het boekhoudkundig ook kan verwerken….spannend nietwaar ?

Je kan natuurlijk ook langskomen bij interkoi en je lot of loten kopen...

De Belgian koishow is binnen 14 dagen. Je kan ook tijdens de show nog meedoen, langskomen in stand 19 en je inschrijven om kans te maken op deze prachtige prijs. Ik zal ter plaatse het lot uitreiken en dit in de doos met de kanshebbers steken.

Doe mee en win een koi ter waarde van 2250 euro

Het is natuurlijk plezierig als deze actie goed bekend wordt. Ik zal deze actie ook op facebook plaatsen met een link naar dit artikel. Ik zou het fijn vinden indien jullie dit voor mij willen delen. Alle beetjes helpen !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137