Nieuwe films van de koi

Nieuwe films van de koi

Persoonlijk vind ik het bijzonder belangrijk om de juiste info door te geven van de koi, zodat mensen de juiste informatie krijgen bij de koi die ze op het filmpje zien.

Iets anders is het bij de foto’s, want die worden gewoonlijk niet door mij gemaakt, die worden gemaakt ten tijde van aankoop en door iemand die het juiste fototoestel heeft om degelijke foto’s te maken.

Laat je dus niet leiden door de foto’s maar door de filmpjes die zo goed als uptodate zijn. De meeste koi zijn nog vrij jong, gewoonlijk tosai, nisai of sansai zodat de overblijvers zonder problemen mogen blijven tot ze een eigenaar hebben gevonden.

Ik ga er iedere dag een 5-tal online zetten en van de kleinere tosai zal ik een bowl met 5-stuks telkens laten zien. Uiteraard is het de bedoeling dat ik deze nog kan verkopen.

De vijvers worden ondertussen ook gereinigd en opnieuw ingedeeld. Vooral zaterdag zal er een grote verhuis plaatsvinden. Wie graag langskomt om zowel de jumbo als de andere te zien verhuizen is natuurlijk altijd welkom.

Bovendien zal ik de koi voor enkele dagen in promotie zetten. Vermoedelijk zal ik er dagelijks 1 of meer van verwijderen en ik raad de potentiële kopers aan om toch eens goed te kijken. Het zijn allen gezonde koi die het verdienen om een goede thuis te krijgen. En neem het me niet kwalijk dat ik probeer te verkopen.

Meerdere koi zitten al een hele tijd bij mij....DIT IS GEEN NADEEL, INTEGENDEEL....... De koi zijn al beter aangepast en zullen sowieso de natuurelementen en de aanpassing beter verteren. Een groot voordeel, geloof me.

Karashi 1711005 – 68 cm

Sanke 1805023 – 56 cm

Kohaku 1800001 – 56 cm

Kohaku 1603033 – 49 cm

Showa SH-V16-4163 - 57 cm

Voor de aanbieding ga naar koi in promotie en daar vind je alle informatie.

De promotie-prijzen zijn sterk maar tijdelijk. Wanneer ik ze zal laten verdwijnen weet ik nog niet, maar ik zou er toch gebruik van maken. Ik vind het zonde om deze koi goedkoper weg te doen, want het zijn allen bijzonder waardevolle koi.

Tenslotte nog een selectie tosai van dit jaar die ik samen in een bowl heb gezet, maar waar ik geen promotie mee zal doen.

De prijs/kwaliteit is meer dan goed en goede wijn behoeft geen krans. 2 Vijvers zijn ondertussen al gereinigd en klaargemaakt voor een nieuwe bezetting.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137