Een zwem-koivijver

Een zwem-koivijver

Wat is er mooier dan een combinatie zwem-koivijver op een locatie waarbij het water zomaar aan je achterdeur voorbij stroomt.

Even een kleine bypass van de rivier naar je nieuwe vijver en de watervoorziening is een feit. Het nuttige aan het aangename koppelen noemen ze dat.

Als je dan nog een aantal overblijvende koi aankoopt om de boel te verrijken dan is het hek helemaal van de dam.

Het zijn niet de beste, niet de mooiste misschien, maar nog altijd degelijke koi die er na hun verblijf nog picobello uitzien. Wat wil je nog meer.

Het is nu nog een kleine bouwwerf, maar als het volledig af is zal het een plaatje worden. Succes en aangename tijd verzekerd….

Bovendien heb ik buiten het inpakken van de 30 koi ook nog nieuwe filmpjes gemaakt van de overblijvende vissen, 41 in totaal, meer dan ik verwacht had.

Op deze manier zijn alle koi opnieuw uptodate en kan je eventueel zien wat je aankoopt. Het was een drastische werkdag, want nadien heb ik de vijver die vrijkomt ook nog helemaal gereinigd met de hogedrukreiniger, zodat deze klaar is voor de opvang en de verdeling van het bestaande aanbod. Hier komen vermoedelijk de kleinere tosai van 35-50 cm...;en dat wordt mooi !

Ik ga er vandaag nog geen verslag van maken, ik was te moe om de juiste informatie bij iedere koi te zetten, te coderen en de filmpjes te uploaden, dat zal in de loop van de volgende dagen gebeuren, dus volg het dagelijks wat op.

Even geduld, maar ondertussen heb ik al wel 2 interessante koi overgeplaatst. De 1ste twee van de grote migratie. Op deze manier kan ik vandaag ook weer deze vijver zuiverspuiten en opnieuw opstarten.

Deze 2 koi ga ik ondertussen in het aanbod opnemen en zullen ze verschijnen onder de koi nieuwe koi aanwinsten. Ik laat hier even een filmpje zien van deze kandidaat kleppers.

Een sanke die me bijzonder aanspreekt is deze sanke van sakai. Ga ze maar zoeken, en ik ben blij dat ik deze gisteren in zijn vaste verblijfplaats heb gezet want het is een koi om van te genieten en verder te begeleiden. Misschien neem ik haar wel mee naar Arcen.

De sanke bij aankoop

Deze Momotaro showa is dan weer een ander verhaal. Hier zit de toekomst nog verdoken. Maar wat een interessante showa om er je tijd en aandacht in te steken. Doet ie het of doet ie het niet !

De showa bij aankoop" target="_blank" rel="noopener">

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137