Nieuws uit het zuiden

Nieuws uit het zuiden

In 2017 kwamen er enkele Fransen op bezoek uit de regio Marseille, ze waren met zijn vieren als ik me niet vergis.

Ik had een x-aantal koi gekocht op de opensales van Sakai FF. Dat zijn nog betaalbare Sakai koi die soms de moeite waard zijn.

Een van hen, Ludovic kocht toen een kohaku uit deze serie, die de code 1710013 had, en waarvan ik je het het filmpje bij aankoop laat zien. Ik denk dat ze om en bij de 56 cm geweest moet zijn denk ik.

Maar wat ben ik aan het kletsen, ik hoef toch alleen maar de info op te vragen en ik weet het precies. 59 cm is dus het verdict.

Ondertussen is ze nu al bijna 2 jaar verhuisd naar het zonnige Frankrijk en ik kreeg dit filmpje te zien van Ludovic.

Ze is nu 72 cm, een toename van 5 cm t.o.v. vorig jaar en de body 56 cm, een toename van 6 cm. Blijkbaar meten ze in Frankrijk ook de omtrek van de koi…

In ieder geval een deugdelijke ontwikkeling die een mens blij maakt. Volgens de laatste informatie komen ze in november nog eens langs.

Ik kreeg van een klant ook een filmpje met de titel De koi bij valavond. Het is moeilijk om hier niet van te genieten. Natuurlijk herken ik alle koi en dat maakt het des te plezieriger. Het is dankbaar om deze filmpjes te ontvangen.

Tenslotte voeg ik er nog enkele foto's bij van de goshiki van Taniguchi. Waarom doe ik dat ? Begin dit jaar kocht ik een aantal goshiki omdat er zoveel achter gevraagd wordt.

Uit principe ben ik hier voorzichtig mee omdat je er 10 moet kopen om er eentje van kunnen te verkopen, maar toen ik deze film zag van de goshiki van Taniguchi dit jaar, wordt ik toch wel heel nieuwsgierig.

Opgelet het zijn niet mijn koi die ik aangekocht had, maar het geeft toch al een indicatie van de kwaliteit van de goshiki van Taniguchi. Je kan ze nog vinden onder het koiaanbod Japan mudpond. Ze zullen nu nisai zijn en ik hoop rond de 45 cm...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240