Niks, Nada, Noppes, Nihil, Rien du tous...

Niks, Nada, Noppes, Nihil, Rien du tous...

Dat is het resultaat van de Euregio show. Met andere woorden: Ik heb nog nooit zoveel goede vissen ingezet, en nog nooit zo weinig gewonnen

Inslikken, zwijgen en mijn ding gewoon verder doen zoals ik het gewoon ben, en waarvan ik denk dat het nog altijd het beste is.

Ben ik ontgoocheld ? Ja en neen, ik ben niet ontgoocheld, maar ik ben wel teleurgesteld, diep teleurgesteld. En de vragen die ik me nu stel wil ik eigenlijk niet uitspreken, want ze zijn niet goed...

Niet dat mijn verwachtingspatroon zo hoog lag, omdat ik wist dat de koi die ik meenam niet echt de koi waren voor de show. Neen, het zijn in mijn ogen koi die nog de toekomst voor zich hebben en die minder geschikt zijn voor de show, maar enige vorm van appreciatie had ik toch verwacht.

Maar niets van dit alles. Ik had s'morgens toch een bordje verwacht en hier en daar toch een eerste prijsje...NIETS. Nog nooit ben ik zo vernederd en heb ik me zo beschaamd gevoeld.

Positief is wel dat ik bijzonder veel klanten heb ontmoet die me onmiddellijk een hand kwamen geven, zelfs als ik ze niet kende, of nog nooit gezien had, en dat gaf me een plezierig gevoel.

Tot op dit moment, weet ik echt niet wat schrijven, en heb eigenlijk ook geen zin meer om iets te schrijven, dus dan ga ik het even lekker laten bezinken, en ik zal er mijn conclusie wel uit trekken.

wat ik wel kwijt wil, is dat ik bijzonder dankbaar ben voor de goede klanten, trouwe en behulpzame vrienden, zoals Johnny die mijn dankbaarheid meer dan waard zijn. Zoiets staat altijd in mijn hoofd gegrift, en zal ik nooit vergeten, integendeel….

Een filmpje van het inpakken met de hulp van Johnny, en zoals altijd staan de kinderen altijd bij mij…Ondanks mijn stuurs uiterlijk waar veel mensen schrik van hebben, blijk ik een bijzondere aantrekkingskracht voor kinderen te hebben, maar vraag me niet hoe dit komt. Ze staan wel altijd bij mij...

Mijn sjoekes zitten weer lekker thuis, en waren volgens mij blij dat ze terug in hun vertrouwde omgeving zaten.

Toch nog een compliment voor de puike organisatie, de gezellige sfeer en de vriendelijke ontvangst van de mensen van de Euregio show. Het verwerkingsproces is begonnen, maar zal ditmaal nog lang naslepen....

Meer afbeeldingen

Niks, Nada, Noppes, Nihil, Rien du tous...: afbeelding 1
Niks, Nada, Noppes, Nihil, Rien du tous...: afbeelding 2
Niks, Nada, Noppes, Nihil, Rien du tous...: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240