NIshikawa legt uit

NIshikawa legt uit

Het blijft mooi om naar de filmpjes van Nishikawa te kijken. Hij trekt op deze manier toch veel aandacht naar zich toe.

Hoe je van werknemer bij Sakai FF over kan stappen naar koikweker met enkele jaren geduld om zijn koi eventueel te verkopen en te exporteren is mij een raadsel, het is in ieder geval een grote stap.

Hoe het financieel kan opgebracht worden is toch iets wat vragen oproept, maar voor alles zal wel een uitleg zijn. Een goede sponsor is mogelijk nodig en dat in combinatie met wat kennis kan tot goede resultaten leiden.

Vandaag leert hij ons toch weer enkele truukjes die mooi zijn om te bekijken. Vooral op welke manier ze de zwarte "fry" selecteren voor showa. Origineel zijn ze wel zoals je zal zien, en Nishikawa toont het ons op een plezierige manier.

BEKIJK HET FILMPJE HIER

Het bieden op de koi van Pierre verloopt deze middag om 12 uur. Moesten er nog mensen zijn die een bod willen plaatsen, dan zullen ze het nu moeten doen. Ik zet de koi waar nog niet op geboden is tussen de nieuwe koi aanwinsten, dan kan je ze altijd nog bekijken. Nadien zullen ze morgen gewoon kunnen bekeken worden.

Ik kan je maar één ding zeggen: het is de moeite om ze te komen bekijken. Samen met de aanbieding van de Pick and Go actie een welkome aanbieding, alhoewel het weer ons niet gunstig gezind is. Maar dat zullen we erbij moeten nemen. Ik zet de overblijvende nog even op een rijtje:

Sanke SA-V16-415

Sanke SA-V15-482

Kohaku KO-V15-441

Showa 1603023

HET ZOU GEK ZIJN DEZE TE LATEN SCHIETEN !!!

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Mark

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml