Nog een laatste berichtje

Nog een laatste berichtje

Het is hier nu 11.00 uur. Ik blijf nog even op post voor uw mails te beantwoorden en dan ga ik slapen. Ik moet er morgenvroeg om 5 uur uit om de treinen te nemen naar Kansai airport en morgenavond rond 8 uur ben ik terug thuis.

Even verstand op nul en zondagmorgen ben ik weer aanwezig vanaf 10.00 tot 12.00 uur. Wie graag een tas koffie komt drinken en een babbeltje wil slaan is altijd welkom.

Enkele tips nog in verband met de aankopen van deze week. Al wie nog graag een koi koopt en deze in Japan laat, moet dit voor zondagavond nog proberen te regelen.

De koi die niet van de veiling komen, mogen niet in Japan blijven. De veilingkoi mogen in principe wel in Japan blijven, maar dit moet altijd eerst geregeld worden. Hier zijn voortaan strikte regels toegepast, en die zal ik moeten respecteren.

Ook zijn er voorwaarden aan verbonden, in verband met mudpondkosten en garanties die verschillend zijn van kweker tot kweker. Ik moet sowieso altijd toestemming vragen en zou alles graag geregeld hebben voor eind volgende week.

Mijn 2de najaarsreis staat ondertussen ook gepland. Ik zal vertrekken op zondag 15 november en terugkomen op zaterdag 21 november. Wie eventueel interesse heeft om mee te gaan moet even contact opnemen om plaatsen te boeken.

Ik zal op dinsdag 17 mei de veiling van Momotaro meedoen, dat is op een dinsdag.Woensdag, donderdag en vrijdag zal ik bezoeken brengen aan Sakai FF, Taniguchi en Takigawa. Meer kwekers wil ik niet doen. De kosten voor een reis liggen zo om en bij de 1500-2000 euro.

Hier zit dan wel alles, in, reis, hotel, eten, verplaatsingskosten etc..Wat betreft de voorwaarden om koi te kopen moet je maar even opvragen. Ik zal in de loop van volgende week een overzicht geven van de voorwaarden.

Vandaag ben ik de ganse dag met de boekhouding bezig geweest, en heb ik alle mails en aanvragen beantwoord. Dit waren er vandaag nogal wat !!

Ik heb ook even een wandelingetje gemaakt naar het centrum om wat te gaan eten, en zoals je wellicht weet loopt er een rivier naast het hotel, waar ik dan langs wandel. Tegenover het hotel zat er een oudere man te vissen op kleine visjes, en geloof het of niet maar deze sprak zelfs een beetje engels.

Ik heb er even een babbeltje mee geslagen en hem gefilmd. Voor de rest zie je nog wat straatbeelden, hetgeen ik bij de Italiaan heb gegeten, de speciale lage fietsen, mijn speelgoedwinkel, mijn lievelingsbakker en voor de rest wat sfeerbeelden dat je hier allemaal kan zien.. Het filmpje duurt trouwens maar 3.30 minuten.

Als je nog wil weten wat het eten kostte, dan was dit 2800 yen wat overeenkomt met 21 euro. Ik zet dadelijk popcorn op (online films) en jullie mogen me de ganse avond nog contacteren. Als ik niet antwoord wil dat zeggen dat ik in slaap ben gevallen.

Meer afbeeldingen

Nog een laatste berichtje: afbeelding 1
Nog een laatste berichtje: afbeelding 2
Nog een laatste berichtje: afbeelding 3
Nog een laatste berichtje: afbeelding 4
Nog een laatste berichtje: afbeelding 5
Nog een laatste berichtje: afbeelding 6
Nog een laatste berichtje: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240