Nog even ter verduidelijking

Nog even ter verduidelijking

Blijkbaar is er toch nog wat verwarring voor mensen die nu pas op de website komen kijken. Daarom nog even ter verduidelijking:

De prijs van de koi is de prijs die staat vermeld. Alle aangeboden koi zijn echter in het bezit van een kleurcode, gekoppeld aan een bedrag. Om te kunnen genieten van deze korting moet je in het bezit zijn van een waardebon, die je via mail hebt kunnen aanvragen.

Op 4 mei en het weekend daarna op 10-11 en 12 mei zijn deze waardebonnen geldig en mag je het bedrag dat gekoppeld is aan de kleurcode van de koi in mindering brengen. Na deze grote opendeurdagen zal iedere koi opnieuw geevalueerd worden. Lees het hele verhaal opnieuw op deze link van 27-02-08.

Omdat er zoveel mensen zijn die blijkbaar nog niet op de hoogte waren van deze bijzondere dag, en de vele aanvragen, zal ik de sluitingsdatum voor de inschrijvingen tot 30 april verlengen.

Het moet wel duidelijk zijn dat er op dit ogenblik GEEN koi kunnen aangekocht worden. Ik hoop dat het zo voor iedereen duidelijk is.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: ENKEL OP AFSPRAAK
Zondag: ENKEL OP AFSPRAAK

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

1811013

lepel sanke 1811013
Koi Evolutie

1805001

Archief 1805001