PipPondPlus van Chrisal

PipPondPlus van Chrisal

Rini en ik zijn vandaag op bezoek geweest bij de firma Chrisal, met als doelstelling het, in onze ogen doeltreffende produkt PIP tegen 4 mei te commercialiseren en op de markt te brengen. Buiten een fijne ontvangst, waren wij zeer onder de indruk van de degelijkheid en de uitstraling van dit bedrijf.

Wij zijn dan ook ontzettend blij dat ze op dit gebied hun volledige medewerking hebben willen geven. Interkoi heeft besloten om zich NIET met de marketing en het commercialiseren van dit produkt te bemoeien, om belangenvermenging te voorkomen. Pip zal verdeeld worden door Werner Winters, een onafhankelijk bedrijf dat zich met macht en man in zal zetten om PIP zijn weg te vinden naar het grote publiek.

Wij als interkoi, zijn ontzettend blij om aan het ganse project te hebben meegewerkt, en zullen het van ganser harte ondersteunen. U zult uzelf misschien de vraag stellen, waarom….heel eenvoudig, omdat het gewoon goed is. De resultaten die we met eigen ogen hebben kunnen aanschouwen zijn verbluffend.

Wat PIP doet is vrij eenvoudig te bevatten. Er zijn 5 sterke stammen van een bepaalde bacterie die zo gulzig zijn dat aeromonas letterlijk de mond gesnoerd wordt. Bovendien staat de kennis en de positieve ingesteldheid van de firma Chrisal buiten kijf. Om nog even je geheugen op te frissen, moet je toch nog een kijkje nemen naar deze commercial, die in principe alles verteld wat er maar te vertellen is, namelijk PIP werkt….

Er zal tijdens de dag van 4 mei een speciale stand van PIP aanwezig zijn om het produkt te lanceren. Verscheidene mensen van de firma Chrisal zullen u graag te woord staan om alle nodige informatie te verschaffen over het produkt. Ik zal er ook voor zorgen dat PIP tegen deze tijd te koop wordt aangeboden.

Maak zeker van deze gelegenheid gebruik om PIP aan te schaffen. Voor zover ik het heb kunnen beoordelen is de prijsstelling heel schappelijk, om niet te zeggen fantastisch. Ik durf me niet volledig uitlaten over de prijs, vermits ik me hier bewust mee op de achtergrond wil houden, maar de informatie die ik heb mogen inzien, wijst op een zeer behouden prijs. Ik was in ieder geval aangenaam verrast met deze prijsstelling en zal het mijn verdelers zeker aanbevelen.

Zo gauw ik de juiste informatie heb over de prijs, zal ik deze zo snel mogelijk op de website zetten. Ik zal dan ook vragen om nog een speciale actie te doen voor mijn klanten, en de mogelijkheid voorzien om vooraf uw bestelling door te geven, zodat we zeker niet voor verrassingen komen te staan wat betreft hoeveelheden.

Informatie hierover volgt één van de volgende dagen, dus hou de website in de gaten...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240