Nostalgie en prachtige update

Nostalgie en prachtige update

Regelmatig krijg ik mooie reacties van mijn opgroei projecten, en dit maakt mij altijd erg blij want daar doe je het voor.

Zoals jullie zien op mijn aanbod pagina interkoi-nederland zijn er afgelopen weken weer veel jonge Momotaro opgehaald en naar hun vijver verhuisd. Regelmatig krijg ik dan leuke en postieve reactie op eerdere opgroei vissen van afgelopen jaren.

De Update die wij vandaag laten zien is van de opgroei 2017-2018 een selectie die ik gemaakt heb bij Momotaro in Japan in november 2017 van eenkleurige tosai in de leeftijd van 2-3 maanden. Van deze Yamabuki kocht ik er veel in. Ik selecteerde ruim 40 stuks uit de mudpond bij de kweker. Deze mooie klus koste ons uren werk maar bleek achteraf een succes. De angst of ik deze wel of niet verkocht zou krijgen verdween al snel toen ik meer dan de helft tijdens mijn reis in Japan verkocht had.

De update van deze Yamabuki wil ik graag met jullie delen maar alle eer en credit gaat naar de eigenaar die deze tosai in 4 jaar tijd naar 80+ liet groeien en vooral met een mooie ontwikkeling. De eerste update die ik terug kan vinden is deze Yamabuki 61 cm. Volgens mij vertrok deze als Tosai uit de opgroei met 52 cm. Zie  ook de foto's van de gezellige afhaaldag in het voorjaar 2018.

Heb niet precies de data van deze filmpjes maar deze laten de ontwikkleing mooi zien van de jaren erna ontwikkeling 2019-2020 en geniet van de bouw en prachtige kleur.  Als laatste dan het filmpje van afgelopen weekend waar ze de 80 passeert, ze meet nu 81 cm.

Nog een paar weken en dan komen er weer enkele fraaie Momotaro binnen:

KO-V21-10324 is nog te koop

Mijn favoriet is KO-V21-10309 en ik denk eraan om deze een extra jaar bij mij door te laten ontwikkelen.

Deze prachtige Sanke SA-V21-10282 is verkocht

Een kohaku bestempeld als toekomst koi is verkocht

Prachtige Showa SH-V21-1020. Wat ook nog binnen gaat komen is deze Kohakku die een seizoen azukari heeft gehad KO-V21-157.

 

Meer afbeeldingen

Nostalgie en prachtige update : afbeelding 1
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 2
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 3
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 4
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 5
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 6
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 7
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 8
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 9
Nostalgie en prachtige update : afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Matthijs

Die heeft t toch serieus goed gedaan!


Johan D

Amai serieuze vis geworden , spijtig dat het filmpje wat wazig is maar de foto’s zijn prachtig.
Waar is de tijd gebleven bij Johan. Hopelijk komt het snel terug die gezelligheid 


wim

zullen we allemaal blij mee zijn😃


wim

zag filmpjes op koi 2000 van je rob niet normaal zoo perfect 

rob

Dankje wim
Ik moet nog steeds wat beeld materiaal naar luc doorsturen 🙈


rob

Ik heb dr hier ook nog een zwemmen deze zit nu op 70cm

Johan

Super Rob zou inderdaad leuk zijn als iedereen even iets doorgeeft over zijn yamabuki van opgroei 2017. Krijg ook vaak te horen dat ze tam zijn en uti de hand eten.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74