Nr. 20 of nr. 58

Nr. 20 of nr. 58

Het is heel vervelend als je wat getruceerde foto's ziet zonder filmpjes. Of ze dit nu bewust of onbewust doen, kan ik niet zeggen, maar van deze foto kan zelfs ik geen keuze maken.

Overbelicht, opgekropt en bewerkt, god weet waar bied je op. Ik heb dan maar gevraagd of ik een filmpje zou kunnen krijgen van de koi in de vijver, want ze wilden de koi niet meer storen vooraleer ze op de veiling aangeboden werden.

Nu weet ik uit ervaring dat dit niet echt een probleem is, want als je de foto van de koi ziet, en je beeld je een wat smallere koi in met wat mindere huidkwaliteit dan op de foto, dan ben je er. Maar ja, vertrouwen is niet ons sterkste punt, daarom maar een filmpje gevraagd.

Zo gezegd zo gedaan, en prompt werden er 2 filmpjes gemaakt van beide tancho in de vijver van de veilingvissen. Of je nu beter kan kiezen weet ik niet, maar ze zien er toch meer dan degelijk uit. Door de jaren heb ik al wat tancho van Momotaro aangekocht, en die zijn altijd goed gebleven. Geen verzwakking van de tancho vlek, goede groei en degelijke body.

Tancho nr. 20 New Mako Kohaku

Tancho nr. 58 TM kohaku

Ik heb mijn biedingen doorgegeven aan de veilingmeester, en ik ben benieuwd of ik niet te gierig ben geweest. Wie alsnog een bieding wenst te doen, je weet me wonen....momenteel in Bali....

Ter informatie

Ik heb 41 biedingen lopen, ik hoop dat ik er een 5-tal op de kop kan tikken. Stay tuned....

Wat betreft morgen ga ik beginnnen met de actie: "Bundel je krachten", je weet wel de actie die ik zowel in het voorjaar als in het najaar plan met Probites...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240