Nu zaterdag, overzetten en aanbieden koi

Nu zaterdag, overzetten en aanbieden koi

Nu zaterdag zal ik een groot aantal koi overzetten in mijn vijver voor de winter. Dit zijn de leftovers van verleden jaar, waar nog hele degelijke koi tussenzitten.

Wie interesse heeft om hier bij te zijn, is het misschien de moeite om even langs te komen en je kans te grijpen. Maar laat me eerst een filmpje tonen van zowat 15 minuten waar alle koi voorbereid werden om over te zetten in vijver 1.

Ik zal alle koi één voor één in een blauwe bowl presenteren, en als er iemand interesse heeft zal ik er een prijs op plakken die je eigenlijk niet kan weigeren, te nemen of te laten.

Het is de bedoeling om nog zoveel mogelijk koi te kunnen verkopen als mogelijk, ondanks het feit dat elk van deze koi nog altijd meer dan goed genoeg is om te blijven. Ik heb iedere koi bekeken en gemeten, zodat de juiste maten vermeld worden in het filmpje.

Afhankelijk van de aanwezige klanten zal ik beginnen met het overzetten tussen 13.00 en 14.00 uur. Als je er graag bij bent, ben je altijd welkom.

Ondertussen heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn overkappingen al te plaatsen. Misschien wat vroeg, maar het geeft een bepaalde rust aan de koi die alleen maar positief kan werken.

Probites voer

Even melden dat het voer nu vrijdag binnenkomt. Je kan het zaterdag komen halen, of ik stuur het op...!!!

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240