Onbereikbaarheid bereikbaar of niet ?

Onbereikbaarheid bereikbaar of niet ?

Test het misschien even uit, en doe een bod op de nieuwe koi die nu onder de nieuwe aanwinsten staan.

Allen zijn geweldige koi, en mogen onder tategoi gerekend worden, met andere woorden zal er een passend prijskaartje aanhangen.

Een van deze koi heb ik al langer in mijn bezit, en laat ik nog 2 jaar in de mudpond van Yamamatsu. Deze bijzonder hoge kwaltiteitssanke evolueert positief. Het filmpje is gisteren binnengekomen. De sanke heeft in de winter altijd binnengezeten en is nu klaar om opnieuw naar de mudpond te gaan.

Ze is nu 72 cm, het sumi begint steeds meer en meer door te komen, en de bouw laat een serieuze lengtegroei mogelijk. Matsunosuke sanke met toekomstig atarashi sumi zijn niet dik gezaaid. Volgens Toshiaki zou ze de 85 cm moeten kunnen halen, en ik had ze gekocht met 3 jaar extra mudpond. Het tweede jaar ervan is voorbij, nog 1 te gaan.

De shiro utsuri is ook van Matsunosuke of van de Yamamatsu koi farm. Het is onnodig uit te leggen hoe diep het sumi op deze shiro is ingekapseld, en het is onnodig uit te leggen dat het geelkleurig beestje ook onder de tategoi kan gerekend worden. Ze is vrouwelijk gesext, wat alleen maar een meerwaarde aan de koi geeft, en het perfecte patroon kan deze koi alleen maar sieren. Groot is ze niet, maar groot zal ze zeker worden. Wij hebben reeds machtige shiro's gezien bij Toshiaki, en deze zou er zeker bij mogen horen.

De sanke van Okawa zal zeker menigeen het water uit de mond doen lopen, en terecht. Naast het wereldwonder van gisteren, wordt er hier een een potentiële kandidaat grootmeester getoond. Ik was verbaasd over de kwaliteit die Okawa rond heeft zwemmen, en heb me onmiddellijk geëngageerd om enkele toppers aan te kopen. Ik ben er bijna zeker van dat deze menigeen zullen verbazen in de toekomst.

En last but not least, nog een goshiki, zoals een goshiki moet zijn. Voor een goshiki een respectabele grootte van 57 cm als sansai. Als je het filmpje bekijkt, dan weet je wat voor vlees je in de kuip hebt, en besef je plotseling hoe mooi een goshiki wel kan zijn. Dit is nu wel het summum van datgene wat ik al gezien heb, en is een produkt van de kweker Kanno. Wij hebben een petieterige goshiki aangekocht van 26 cm, waarvan wij denken dat deze kan benaderen, namelijk dit prijsbeestje

Ik heb bewust geen prijzen onder de koi aangeduid, om jullie even de mogelijkheid te geven om zelf een prijs in te vullen, zeg maar voor de fun. Wie wil ? en ik ben benieuwd of er mensen willen reageren.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240