Ondanks de vakantie een succesvolle zaterdag

Ondanks de vakantie een succesvolle zaterdag

Dat Jumbo koi zo snel verkocht worden is niet zo evident, maar de strijd was snel gestreden.

Als de kwaliteit/prijs verhouding overhelt naar prijs/kwaliteit wordt het iets makkelijker. De chagoi van 84 cm was in een wip en een zucht verkocht, en de kindai showa vond op korte tijd zijn baasje. Het waren dan op zich ook wat wij noemen betaalbare jumbo.

Kindai showa ± 73 cm

De heilige drievuldigheid

Blijft nog de kohaku, maar die heb ik bewust niet echt willen verkopen, omdat ik daar een bepaald doel mee voor ogen heb. Ten eerste zijn er enkele klanten voor, die gisteren niet konden komen, en indien zie niet verkocht wordt, wil ik zelf nog moeite en energie steken in deze beauty.

Ondanks het slechte weer, (je word er stilaan toch depressief van), had de geplande promotie toch zijn succes. Vooral de Takigawa showa vonden hun weg naar de klant, en ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat mijn bestand nu serieus begint uit te dunnen.

Het is niet dat de bestaande collectie niet meer goed is, want er zitten nog meer dan voldoende goede vissen in, maar het is zo dat er altijd “niet gegadigden” zijn in een bepaald bestand. Zelf vind ik dit spijtig en vervelend, want het belemmert je toekomstplannen.

Het zou fijn zijn als ik het bestaande assortiment zou kunnen verkopen, om volgend jaar met een nieuwe selectie aan de start te kunnen gaan. Er is niets mis met de vissen van nu, en als er mensen zijn die in de maand augustus nog willen handelen, breng ons een bezoekje, het zal je lonen.

Ik organiseer dan ook in de maand augustus, ”de maand van de brutaliteit” . Alle prijzen verdwijnen van de koi en je mag zelf je prijs bepalen. Doe je dit niet, dan hanteer ik de normale gangbare prijs. Ieder bod wordt overwogen…het is nu dus je kans. Nee heb je en ja kan je krijgen.

Meer afbeeldingen

Ondanks de vakantie een succesvolle zaterdag: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240