Ontwikkeling koi van Bart

Ontwikkeling koi van Bart

Koi zijn een passie voor Bart. Met plezier stelt hij dan ook zijn koi voor, maar dan een jaartje verder.

De foto van zijn vijver is genomen in de winter vorig jaar vermoedelijk. Laat ons hopen dat we het dit jaar niet te veel moeten meemaken. We vinden het best goed zo dat de temperaturen niet naar onder gaan.

Ondertussen blijkt ook hoe effectief mijn code en archief zijn, want je vind er alles in terug. Je moet alleen de ID van de koi onthouden, het bespaart me een hoop werk. Ik ken veel koi, ook die verkocht zijn, maar ik kan niet alle koi onthouden natuurlijk.

Ik kreeg gisteren deze mail aan van Bart:

Beste Luc, hierbij een update van mijn koi, zoals beloofd.

De twee staps kohaku is van Yamatoya, vrouw en nu 48 cm ,toen ik haar ophaalde was ze nog geen 30 cm, ik geloof 28 cm. (dit is koi 1006004 = 29 cm)

De kohaku van momotaro ,vrouw , is nu 54 cm en was bij ophalen rond de 35 cm, misschien kan je dit zelf nog terug vinden. (Dit is koi 1002017, 41 cm en kan ik inderdaad nog terugvinden, lees dit artikel)

De derde is de matsue kohaku, vrouw, en is nu 62 cm ( was tijdens de vorige meting 01-07-2011 58 cm). Bij aanschaf (cm) weet ik niet meer, maar doet het goed en is ook in body goed toegenomen zoals je kan zien. Dit is koi 1102002 en was bij aankoop ook 58 cm.

Ik denk dat je dit wel leuk vind,

Vriendelijke groeten Bart.

Bedankt voor de update Bart.

Moesten er mensen zijn die ook graag een update geven van hun koi, ik ben er altijd blij mee, en tracht er ook een filmpje bij te doen via youtube. Een filmpje zegt zoveel meer dan foto's)

Meer afbeeldingen

Ontwikkeling koi van Bart: afbeelding 1
Ontwikkeling koi van Bart: afbeelding 2
Ontwikkeling koi van Bart: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137