Onze Louis

Onze Louis

Vandaag zijn er toch nogal wat onverwachte bezoekers geweest, wat ik eigenlijk niet meer verwacht had.

Ik was lekker alles aan het opruimen, want ik verwachtte eigenlijk geen bezoekers meer, buiten Matthijs, maar hier was ik dik fout in. Er kwamen nog mensen van Apeldoorn en omstreken, van s'Hertogenbosch, onze Willem, Stefan en nog een paar mensen, dus het was toch nog even lekker koikletsen.

Ondanks dit alles hoop ik dat ze het nog zeer naar de zin hebben gehad, en dat ze nog genoten hebben van hun bezoek. Helaas had ik mijn fototoestel niet bij de hand en kon ik geen foto's maken om een sfeerindruk te geven.

De foto die ik nu op het nieuws heb staan is een foto van onze Louis, de buurman. Nu zul je je afvragen waarom ik Louis in het nieuws heb gezet, maar de reden is heel eenvoudig. Louis is af en toe wat over zijn toeren geraakt, en wel om de volgende reden. Louis verkoopt sinds jaar en dag kerstbomen. Deze zaterdag is normaal zijn drukste dag, en het is de gewoonte dat de mensen hun auto voor zijn huis zetten, een kerstboom kopen en dan doorrijden. Dit is zo al jaar en dag, maar nu had ik deze kennismakingsdag op dezelfde dag georganiseerd, en uiteraard werd er regelmatig een auto op "zijn plaats" gezet. Dit was een ramp voor Louis, en soms is ie uit zijn bol gegaan.

Moesten er mensen zijn die zich gestoord hebben aan Louis, dan wil ik in zijn plaats graag zijn verontschuldigingen aanbieden. Louis zelf is 76 jaar, heeft dag en nacht gewerkt en staat altijd klaar als je iets vraagt, dus vergeef het hem. Normaal is hij de vriendelijkheid in persoon, maar nu ging hij soms over zijn toeren, zodat ik er zelfs medelijden mee kreeg. Hij weet vermoedelijk niet eens dat hij hier vermeld wordt, want een computer is voor hem onbekend terrein, maar toch bij deze....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052