13 December is voorbij

13 December is voorbij

Het vergt een hele lange voorbereiding om een dag zoals 13 december te organiseren, en op de dag zelf, heb je gewoon te weinig tijd om de dag ten volle te beleven, maar ik denk dat alle mensen genoten hebben van deze dag.

Wat mij vooral verbaasd, is het feit dat men zich de moeite getroost om van zover naar Arendonk te komen. Wiechert weet wie ik bedoel, als ik zeg dat er mensen van Groningen, Zwolle, Den Haag, Apeldoorn, Almelo, Doetinchem en weet ik veel gekomen zijn om aanwezig te zijn. Ik kan hier enkel maar respect, en mijn uiterste dank voor opbrengen. Ik zal deze trouw ook zoveel mogelijk proberen te belonen, en niet enkel met woorden.

In ieder geval stond de openhaard kachel reeds flink te branden, en het vuur zorgde voor veel gezelligheid. Ik kan de hal niet verwarmen, maar dit was een goed alternatief. Onze vissen zitten trouwens wel lekker warm, en daar is het tenslotte om te doen.

Heel blij was ik met de opkomst van veel nieuwe gezichtten, van mensen die ik wel eens via de reacties heb leren kennen, maar die we nog nooit in levende lijve hadden gezien. Dat deed me veel plezier, en na een gesprek met meerdere van deze mensen, kon ik de betrokkenheid met Interkoi zeer goed aanvoelen, en ook dat meerdere mensen, de interkoi website als een belangrijk onderdeel in hun dagelijks leven ervaren. Dit stimuleert mij enorm, en ik zal er dan ook alles aan doen om mijn creativiteit hoogtij te laten vieren om de website nog persoonlijker, opener, zonder te veel tierlantijntjes en met open geest verder te ontwikkelen. Ik voel alleen maar dankbaarheid....

Even vermelden dat deze dag volledig door mijn familie is opgezet. Mijn vrouw zorgde voor de overheerlijke erwtensoep en mijn schoondochter voor de zelfgemaakte Tortillas, die echt wel gesmaakt werden. Mijn zonen, schoondochters en enkele collega's van Robarov zorgden voor de bediening en het bedrijf ETM-catering zorgde voor de hapjes. Trouwens complimenten daarover, want die werden ook perfect verzorgd. Dit bedrijf liet hun website ETM-catering verzorgen door één van de bedrijven van mijn zonen Robarov, en ik kan het niet nalaten om dit zo gepast mogelijk te belonen via een kleine vermelding, zeg maar reklame. Neem trouwens een kijkje op hun website, en hetgeen ze beloven maken ze ook waar.

Ik verwachtte ongeveer 75 - 100 mensen. Ik heb ze niet geteld, maar ik denk dat dit een lage schatting is geweest, en dat ik meer aan 125 bezoekers moet denken... Er werden geen koi geschept tijdens deze dag, er werd alleen maar gekeken, en hopelijk ook bewonderd.

Op een bepaald moment was het tijd om het woord te laten aan Rini, die zoals altijd, welbespraakt en met de nodige gesticulaties, een enveloppe overhandigde aan Danny en Lut. Deze mensen hebben 2x hun koi verloren dit jaar.

In het begin van de week heb ik hier een nieuwsbrief over verzonden om uw steun te vragen. Van de 1000 nieuwsbrieven die rondgestuurd werden, hebben er een dertigtal mensen op gereageerd die een totaalbedrag van 857,50 euro hadden samengebracht. Buiten dit bedrag werd er ook nog een Jumbo koi aangeboden die Danny zelf uit mag komen kiezen bij de mensen persoonlijk. Ik ken deze mensen, en ik weet dat dit geen gewone koi is, maar een koi met klasse, het gebaar mag dus zeker niet onderschat worden.

Het geld doet in deze totaal niet ter zake, maar het is vooral het gebaar dat zoveel waarde heeft. Danny en Lut waren danig geschrokken en geëmotioneerd. Danny deelde me trouwens achteraf mee, dat hij niet kon begrijpen dat zoveel mensen, zelfs mensen die hij niet kende, dit initiatief hebben ondersteund.

Danny en Lut zullen een persoonlijke mail sturen naar alle mensen om hun te bedanken voor deze bijdrage. Ik had alle teksten die via de mail meegestuurd werden, in hun volledige context op een brief getyped, en deze overhandigd. Deze teksten waren soms echt ontroerend, en ik wil deze mensen dan ook persoonlijk bedanken, niet alleen voor hun bijdrage, maar ook voor de mooie woorden, en hun meelevendheid.

Dit geeft ook eens weer, dat we in deze onpersoonlijke tijd, waar ik het heel moeilijk mee heb, nog iets meer zijn dan nummers en getallen. Laat ons vooral wijzen naar de grote instellingen van banken en andere mega bedrijven, dat wij in de eerste plaats mensen zijn, en dan pas nummers... Ik ga hier over zwijgen, want ik kan hier een heel verhaal over schrijven en me verschrikkellijk kwaad maken....ik kan beter vermelden dat ik de fotoreportage doorspekt heb met enkele foto's van mijn kleinkinderen, waar ik gewoon trots op ben, en die foto's moeten jullie er op de koop toe bijnemen.

Aan alle mensen die gekomen zijn op deze dag: BEDANKT....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240