Op volle toeren

Op volle toeren

Het ophalen van de koi komt op gang. Gisteren was het de ganse dag mensen ontvangen om hun koi te komen ophalen.

Johan was er als eerste bij om één van de eerste Momotaro koi op te komen halen. Een koi die trouwens heel populair was.

De Ueno achtige showa, zo kan ik hem het best omschrijven, was op korte tijd ook nog eens bijna 2 cm gegroeid.

Blijkbaar had Johan ook nog een Taniguchi van Interkoi rondzwemmen die zeer goed ontwikkeld was. Hij kende de codenummer niet, anders had ik hem of haar wel tevoorschijn getoverd. Een update is beloofd, maar dat is altijd af te wachten.

Het is trouwens fijn als je updates krijgt van je koi. Dus mensen, als je er tijd voor hebt…bowlen, fotograferen en filmen die handel, zodat we de anderen ook kunnen laten genieten. Ik zou eigenlijk enkele oudgedienden via een link moeten laten zien en die mensen vragen hoe het met de koi is afgelopen. Zal ik het eens proberen ?

Ik zal er hier enkele onder elkaar zetten, wie weet !

De eigenaar van Showa 903076, een koi van maart 2009.

De eigenaar van Kohaku 1211009, een koi van november 2012.

De eigenaar van Sanke 1310038, een koi van oktober 2013.

Als je de koi herkent,en als er nog nieuws van is, wil je dan contact met me opnemen ? Ik ben benieuwd, maar verwacht er niet veel van….

De volgende op delijst was Johan die één van de yamabuki kwam ophalen. Johan is overgestapt op éénkleurige vissen…tja, wat moet je daar op antwoorden als fervente gosanke liefhebber ?

Net zoals de volgende die liever niet genoemd wordt in een nieuwsitem. Hij kwam een chagoi ophalen, maar met mijn goed fatsoen was ik vergeten een memory card in mijn camera te steken, dus je zult het met een filmpje moeten doen dat ik pas gemaakt heb. Dit is wel een knoest van 76 cm, en is nog niet aan het einde van haar latijn...

Ik hoop dat men dit weekeinde nog tal van vissen komt ophalen, want volgende week komen er 20 zware boxen binnen met een assortiment serieus goede koi, en ik heb er een hekel aan om het woord topkoi te gebruiken, maar ik zal er niet ver naast zitten…

85% van de koi die aankomen zijn “gegarandeerd vrouwelijk” en ze zullen dit jaar het vaandel van Interkoi moeten dragen.

Meer afbeeldingen

Op volle toeren: afbeelding 1
Op volle toeren: afbeelding 2
Op volle toeren: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137