Opdracht: tosai kopen

Opdracht: tosai kopen

Door omstandigheden kan ikzelf helaas dit voorjaar niet meegaan naar Japan. Ik heb echter een heleboel koi nodig om de vijvers met nieuwe koi te vullen.

Daarom heb ik Ben gevraagd of hij het erg vond om ditmaal alleen naar het land van de rijzende zon te reizen, en wat denk je ? Hij vond het helemaal niet erg. Om het even met zijn eigen woorden te zeggen: Ik vind het helemaal niet erg om mijn droom in vervulling te zien gaan, en de ganse dag bij mijn lievelingskweker in zijn snoepjeswinkel rond te zwerven...er zijn ergere dingen in het leven.

Ben zal ditmaal alleen naar het Zuiden gaan, want Momotaro is en blijft ons hoofddoel. Wij kennen Momotaro ondertussen door en door, weten goed wat voor vis we in de kuip hebben, en zijn altijd zeer gecharmeerd geweest van zijn koi. We zullen trachten iedere dag een update te geven van de reisperikelen van Ben.

Terwijl ik dit schrijf krijg ik net bericht van Brian, dat Ben veilig aangekomen is in Tokio: Just a quick note to let you know all is fine. We had some lunch and are headed to Okayama now. Please let his wife know. Zo gaat dat in de tegenwoordige tijd. Communicatiemogelijkheden zijn op dit moment onbeperkt, en de wereld word kleiner en kleiner. Japan is eigenlijk een buurland dat je af en toe eens bezoekt. Wat een verschil met vroeger toen de draagbare telefoons nog niet bestonden....maar ja, dat zal de jeugd niet meer bergrijpen...

Hup Ben, zet hem op...

Ondertussen nog wat filmpjes voor onze klanten die hun koi nog in Arendonk hebben zitten:

film-01

film-02

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml