Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

Na het feestgedrang blijft er enkel wanorde over en het is altijd een verademing als alles weer opgeruimd is, zodat de dagelijkse beslommeringen verder kunnen gaan.

Het laatste wat ik gedaan heb is de dozen gesorteerd waar ik een clubhuisje van gemaakt had voor de kinderen om in te spelen… het had trouwens goed dienst gedaan.

Toch even op een rijtje gezet hoeveel dozen ik nog heb, want dat vertelt nog veel over het aantal koi dat gekocht is en nog moet verkocht worden.

3 dozen van 100 cm

7 dozen van 95 cm

5 dozen van 90 cm

25 dozen van 80 cm

7 dozen van 75 cm

Een heel gesleur om deze weer op hun plaats boven op het platform te krijgen.

Het wil trouwens ook wat zeggen over de grootte van de koi die hier aangekomen zijn de laatste maanden. Niet van de poes, dat kan ik je garanderen !

Het wordt een bijzonder jaar waar nog veel in moet gebeuren, want naast het gezond houden van de koi, zal er ook aandacht moeten gaan naar de verkoop.

Het is geen sinecure om dit soort vissen aan de man te brengen en wij hebben ons vooral gefocust op potentiële 80 cm koi.

Daarom dat we ook een groot aantal tosai hebben aangeschaft die we in opgroeiprojecten hebben gestoken. Op deze manier proberen we de link op te vullen van klein naar groot.

Het kleine grut zwemt ondertussen genadeloos rond in opgroei 1, het blijft een mooi zicht om de toekomst rond te zien zwemmen….

Ik weet waarom ze aan één zijde van de vijver zwemmen, terwijl er overal plaats is, weten jullie het ook ?

Nu zaterdag is het de laatste dag van deze maand dat ik aanwezig zal zijn, want ik laat de boel enkele weken in de steek, maar daarover morgen meer…

Ik broei nog op iets leuks voor de periode dat ik er niet meer ben, maar dat moet nog even rijpen….

Meer afbeeldingen

Opgeruimd staat netjes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240