De grote opkuisperiode

De grote opkuisperiode

Nu zaterdag en zondagvoormiddag is het de laatste keer dat ik aanwezig zal zijn vooraleer ik even van het toneel verdwijn.

Niet erg voor velen, want Interkoi zal tijdens mijn afwezigheid gewoon open zijn op zaterdag, maar dan onder het luisterend oor van Ben die de honneurs zal waarnemen.

Ondertussen heb ik gisteren een 20-tal films gemaakt van koi die eigenlijk niet meer in het plaatje van Interkoi passen en die ik graag aan de man wil brengen.

Ik ga deze proberen tijdens mijn vakantie toch aan te bieden, want dat ze niet meer in het plaatje passen wil niet zeggen dat ze niet goed meer zijn….integendeel !!!

Er zitten verrassend goede en degelijke koi tussen die zeker niet zouden misstaan in veel vijvers, daar ben ik niet 100 maar 125% zeker van.

Ben jij één van die personen die nog op zoek zijn naar bijzonder mooie kohaku of sanke, dan bied ik deze nu zaterdag aan tegen belachelijke prijzen.

Ik garandeer je dat je nergens een koi aan deze prijs/kwaliteit kan kopen, en iedereen die interesse heeft moet zaterdag of zondag even langskomen, ik garandeer je dat het de moeite is.

Dit is een onderdeel van een herstructureringsplan dat zich in mijn hoofd afspeelt, en helaas moet ik afscheid nemen van koi die MEER dan de moeite waard zijn.

Ik laat je in ieder geval een filmpje zien dat ik gisteren heb gemaakt van de koi waarover ik het heb.

Nu wil ik niet dat men de koi koopt via foto of film, ik wil dat men persoonlijk naar deze koi komen kijken. De meesten zijn 50 cm + en in bijzonder goede gezondheid.

De koi mogen sowieso blijven zitten tot april en mijn aanbod is grandioos, gewoon omdat ik plaats moet maken voor een nieuwe generatie. Wie trouwens over een quarantaine faciliteit beschikt en de koi eventueel dadelijk kan meenemen, kan nog een extra deal maken....de koi zitten hier nu op 18°, laat deze gelegenheid niet aan je neus voorbijgaan.

Mijn voorstel als je een degelijke kohaku of sanke kiest voor de toekomst die nog de potentie hebben om door te groeien naar een degelijke size moet je niet te licht opvatten. Het is de moeite….

Al de koi die nog niet verkocht zijn zal ik op een ludieke manier proberen aan te bieden tijdens mijn vakantie, maar nu zaterdag is het DE gelegenheid om langs te komen. Ik zal van mijn hart een steen maken, en de gunfaktor bedraagt 200%.

Je moet ook niet zoeken op de website, want ik heb alle koi die in de aanbiedingen komen eraf gehaald. De website is volledig opgekuist.

De afgesproken aanbiedingen van de maand maart zullen uiteraard terugkomen, maar er is tijd genoeg geweest om aankopen te doen, wees dus niet ongerust, want woord is woord.

Ondertussen kreeg ik van Polleke volgende mail: Hey luc ik heb even een filmpje gemaakt om te zien hoe de koi zich voelen bij 9.4° ;) . Grtjs en dit is het filmpje van zijn lievelingen die levendig rondzwemmen in het putteke van de winter.

Zo kan je ook in de wintertijd genieten van je koi !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137