Ophalen van je koi

Ophalen van je koi

Het jaarlijkse probleem komt weer naar boven, namelijk het ophalen van de koi.

Hoe het komt weet ik niet, maar ieder jaar is het een probleem om de koi die verkocht zijn naar hun plaats van bestemming te leiden.

Om de één of andere reden wordt dit zo lang mogelijk uitgesteld, en telkens krijg je dus het probleem om de nieuwe koi op te vangen, omdat de laatste zendingen uit het Zuiden op zijn einde lopen.

Mijn streefdatum om koi op te halen is zondag 15 april ten laatste. Op 18 april komt een bijzonder grote lading nieuwe koi aan die moeten opgevangen worden.

Ik heb er ook een hekel aan om iemand te verplichten om zijn koi op te halen, en gun het de meeste mensen om zelf hun ophaaldag te kiezen. De bijhorende problemen los ik zelf wel op.

Ook zijn er een groot aantal koi in de loop van de voorgaande maanden opgehaald, en voor zover ik kan beoordelen zijn er nergens problemen geweest met mijn koi.

Desalniettemin zou ik de mensen willen vragen die nog koi hebben zitten om me even te informeren wanneer ze langs willen komen zodat ik alles kan voorbereiden. Ik heb dan ook de tijd om de dozen en zakken klaar te zetten om de koi te verpakken.

De temperaturen zijn allemaal aangepast naar buitentemperatuur en schommelen rond de 12° op dit ogenblik. Er moeten nog een 70-tal koi naar hun nieuwe eigenaar en dat zijn niet de kleinste. Een hele klus dus.

Bovendien zie ik in de weersverwachting een stijgende tendens deze week naar 20° en een blijvende constante temperatuur van 17° tot 20° de komende 14 dagen. Geen enkele reden dus om je koi niet op te halen.

Nog even melden dat ik vandaag open ben van 10.00 tot 16.00 uur.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052