Opkuisen van de website

Opkuisen van de website

In de loop van de dag zal ik beginnen om de website op te kuisen. De informatie staat nu al enkele weken online, en de nieuwe veilingen zijn in aantocht. De meesten hebben hun gading gevonden, en de rest moet nu zijn plaats krijgen in het regiment.

Ik heb de meeste van mijn pijlen al verschoten tijdens de veilingen, want ik denk altijd dat je moet scoren als de kans zich aandient. Ik ben bijzonder tevreden over de aankopen die ik gedaan heb, het is nu de kunst om ze nog aan de man te brengen.

Hetgeen opvalt is wel dat de goede koi die aangeboden worden zeker niet goedkoper worden, ondanks het feit dat men denkt dat de corona de prijs zal drukken. NIets is minder waar....De prijzen die ik online kan opvolgen laten het tegenovergestelde zien. 

Vooral de Aziaten laten zich niet kennen en bieden er zeker op los, of het hun laatste koi is dat ze kunnen kopen, dit zowel bij Sakai als bij Momotaro als bij Omosako. Ik heb trouwens nog 3 shiro utsuri kunnen bijkopen, die straks nog in het overzicht zullen verschijnen.

Waarom plots die ommekeer in shiro utsuri ? Normaal ben ik niet geneigd om dit aan te kopen, maar door omstandigheden is het mij gelukt om een aantal kwalitatief hoogwaardige shiro utsuri op de  kop te tikken, iets wat normaal gezien bijna zo goed als onmogelijk is.

Shiro Utsuri worden al door meerdere kwekers aangeboden, maar de kwaliteit van Omosako is nog steeds onovertrefbaar, en bovendien krijg ik altijd al naar mijn voeten dat ik enkel gosanke aankoop.  We gaan proberen de toekomst uit de shiro te toveren en te bewijzen dat deze aankopen meer zijn dan je ervan zou verwachten. Het is dus min of meer een nieuw experiment, en omdat de vorige redelijk snel verkocht waren, heb ik mij moeten toeleggen op enkele nieuwe kandidaten.

Interkoi is een beetje bekend voor gosanke, waar ik redelijk wat veel kritiek op krijg, maar we blijven trouw aan ons standpunt en de rest kan je eigenlijk bijna overal kopen. Shiro Utsuri wordt in principe ook gedeeltelijk bij gosanke gerekend, zij het niet zo uitdrukkelijk.

De filmpjes van de shiro zijn filmpjes die in Japan zijn gemaakt, maar zo gauw Koibito weer ter plaatse komt worden er nieuwe filmpjes gemaakt van de shiro. Ik zet ze ondertussen toch al even op een rijtje voor jullie. Je kan ze straks in het koi aanbod herbekijken.

Shiro Utsuri SU-V20-1018

Shiro Utsuri SU-V20-1019

Shiro Utsuri SU-V20-1023

Het is altijd interessant om te weten wat klanten ervan vinden, dus de vraag is wat jullie keuze zou zijn. Je moet gewoon de 2 laatste cijfertjes gebruiken, want de letters en cijfers vooraf hebben alleen een herinneringsfunctie als het ware. Wil je je keuze doorgeven, doe het dan op deze manier: 23 - 19 -18 waarbij 23 dan als de betere te voorschijn komt. Dit is trouwens onze keuze. Misschien niet jullie keuze, maar wij kijken vooral naar de 3 belangrijkste faktoren...het huidje, de bouw en deels het patroon, maar bij shiro het patroon in wording. Of het dan wordt zoals we het wensen is nog een ander gegeven ! 

Ik word wel geconfronteerd met een licht probieem, er moeten nog 94 grote koi gedeeltelijk overkomen en ik wil geen overstock in mijn vijvers. Een 10-tal koi zullen in Japan kunnen blijven, maar de rest moet overkomen en mijn capaciteit van opvang is min of meer bezet. Ik zal dus moeten onderhandelen over volgende aankopen, en dat is niet evident momenteel.

Ik krijg op dit moment al telefonische updates binnen van azukari bij Momotaro, en ik kan je garanderen dat het de moeite is, tenminste die ik al gezien heb. Ik wacht echter eventjes op de degelijke films, want die telefoonfilmpjes daar krijg ik de kriebels van.

Ondertussen wordt ik dagelijks geconfronteerd om koi te filmen voor buitenlandse klanten, en gisteren moest ik weer 2 populaire kohaku filmen, zodat de potentiële koper nog eens een extra keuze kon maken. Het filmpje kan ik je niet ontzeggen

MEER INFO BLOEDLIJNEN OMOSAKO VIND JE HIER

 

Laat Een Reactie Achter

25 reacties

Kondho

555


The Untouchable

555

Kristof_d

555


The Untouchable

555

KONDHO

555


KONDHO

555


Matthijs

555


The Untouchable

555

interkoi

555


interkoi

555


Roy

555


Kristof_d

555


The Untouchable

555


Rudi

555


The Untouchable

555

interkoi

555


Wiechert

555


Anne

555


Johan Van R

555


rudy

555


interkoi

555


Sjakie

555


Ludo

555


Andrée

555


Pierre

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml