Overzicht transport

Overzicht transport

Om de klanten een goed overzicht te geven, of tenminste zo goed als mogelijk is, geef ik hier 2 screenshots van de koi die binnen komen.

Het eerste blad geeft een overzicht van de koi die op maandag 29 november binnenkomen, het tweede blad geeft een overzicht van de koi die op 17 december binnenkomen.

Je zult ook vraagtekens zien staan. Dit zijn transporten van kwekers waarvan er nog geen zekerheid is wanneer die kunnen getransporteert worden. Er is een derde transport gepland op 21 december, dus het is mogelijk dat een deel daar geplaatst wordt van de vraagtekens, maar we proberen alles op 17 december te regelen...duimen maar !

De transportprijzen liegen er ook niet om momenteel, dat is ook een nadeel. Was de transportprijs vroeger om en bij de 900 Yen per kg, dan zitten we nu aan 1 350 Yen per kg...dank je wel Corona. Ik kan bijna zelf een vliegtuig charteren met datgene wat komen moet ! Maar laten we er niet over zeuren....het leven is te kort....

Als je niet zeker weet welke je koi is, vraag het dan even aan mij. Het is wel zo dat wat betreft de veilingkoi je moet kijken naar de laatste 2 of 3 cijfers, want die vertellen welke koi het is. Voorbeeld, kohaku KO-V20-1074 eindigt op 74 en gekocht in oktober van 2020. De 74 bij kohaku van Momotaro is dus jou koi en zal op 17 december geleverd worden !

 

8
3
6
10
7
6
6
13

Meer afbeeldingen

Overzicht transport: afbeelding 1
Overzicht transport: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

William

Helemaal mee eens ,met de untouchable


The Untouchable

Wsl heel moeilijk om in deze birarre tijden de moed en positieve ingesteldheid als dealer er in te houden. Maar dan komt er eindelijk  toch weer een lichtpuntje ivm de transporten uit Japan. Geduld oefenen was/is hierbij kennelijk de boodschap. Wat mij hierbij vooral opvalt is dat onze dealer stalen zenuwen heeft en zich door niets van de wijs laat brengen. Getuige hiervan dat hij, ondanks alle onzekerheden en onmogelijk liggende inkoopmarkten, onverdroten doorgaat met zijn dagelijkse nieuwsitems, alles ten behoeve van de klanten. Ik heb hier maar één woord voor over, namelijk respect!

interkoi

😔😌


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml