Navraag voor R-collectie

Navraag voor R-collectie

Ik weet dat het voor velen niet haalbaar zal zijn, maar het is mijn plicht om toch te vragen of er nog mensen zijn die interesse hebben om mee te doen, nu zondag met de R-collectie van Narita.

Uiteraard zitten er fantastische vissen tussen, maar ik ben natuurlijk niet blind voor de prijskaartjes, dus ik zal zelf ook heel bescheiden meedoen en heb mijn selectie al doorgegeven.

Morgen gaat mijn collega al naar Narita om koi na te kijken. Mijn vraag is dus heel eenvoudig ! Wil je een koi beoordeelt en misschien nog eens gefilmd zien, geef dan voor deze avond je interesse door, zodat wij de koi kunnen beoordelen. Niet morgenvroeg, want het is daar enkele uren later en morgenvroeg is te laat ! dus zeker deze avond doorgeven.

Het is nu eenmaal de top van de wereld, en dat heeft zijn consequenties. Toch zitten er hier en daar wat juweeltjes, maar dan roepen ze natuurlijk vraagtekens op. Persoonlijk heb ik een zwak voor de sanke van Sakai Co die opvallen door hun huidkwaliteit, maar ik durf deze niet aankopen voor die prijs.

Waarom niet zal je je dan afvragen ! Heel eenvoudig, het zijn mannelijke koi, en dat blijft in Europa problematisch. Kijk toch naar nummerke 115 en 116, het is de moeite waard om te bekijken. Mijn eigen interesse geef ik niet door.

Bekijk hier de link naar de R-Collectie van Narita...succes

 

5
4
5
4
6
6
5
7

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Dick

Nummertje 068, dat kopje……….


Wiechert

Ja 115 en 116 zijn fantastisch met een super huidkwaliteit en 110 vind ik persoonlijk super en dan mag het van mij een man wezen hoor


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml