Resultaat 50 jarig huwelijk

Resultaat 50 jarig huwelijk

Begin dit jaar 27 april heb ik zoals bekend mijn 50-jarig huwelijksjubileum beloond met een cruise met mijn vrouw. Het was trouwens een heerlijke reis, maar tussendoor hield ik me nog bezig om enkele koi op de veiling van Ogata aan te kopen.

Het is niet dadelijk een kweker waar ik de deur van platloop, maar dat doet niets ter zake. Ik zocht eigenlijk een aantal alternatieve koi zoals chagoi en yamabuki wat bij de meeste zuidelijke kwekers niet te vinden is. 

Daar moet je eigenlijk voor naar Niigata gaan, maar Ogata verzameld deze ook in zijn bedrijf. Ik ben vroeger zelf eens live op de veiling van Ogata geweest, maar dat is al een hele tijd geleden.

In mijn zoektocht kwam ik natuurlijk ook gosanke tegen, en als ik die goed vind, dan kan ik die niet laten  lopen. Dit resulteerde in 3 gosanke en 3 non gosanke. Het heeft een tijdje geduurd maar enkele dagen geleden kreeg ik de updates aan.

Geen filmpjes maar enkel foto's en zoals gewoonlijk vind ik niet dat je daar een koi op moet beoordelen. Daar is een filmpje voor nodig of je moet ze live  kunnen bekijken. Laat het ons zo stellen dat ze er op foto meer dan goed uit zien, maar ik had ook niets anders verwacht.

We zullen dan maar afwachten totdat de koi aangekomen zijn om ze te evalueren en er een prijs op te plakken. Ik ben dan ook heel benieuwd om ze te bekijken, en zal ze dadelijk in het overzicht van de nieuwe koi aanwinsten zetten. Twee van de 6 koi zijn verkocht, de rest  is nog beschikbaar.

Het plezierige nieuws van gisteren is dat ik gecontacteerd werd door Max van Max Koi Farm, zowat de grootste en belangrijkste dealer in de wereld volgens mij, samen met Kiki, Joey van Koikcihifarm en Benjamin.

Hij vroeg me wat de golden corn die ik gisteren in het nieuws zette moest kosten. Na door hem informatie ingewonnen te hebben bij Taniguchi San over de golden corn duurde het maar enkele ogenblikken en de deal was rond. 

Spijtig dat ik deze nooit gezien heb, maar blij en trots natuurlijk dat ik hem aan Max kon verkopen. Het zal je niet iedere dag gebeuren. Nu kan ik er wel over snoeven of stoefen zoals men bij ons zegt, maar het is puur geluk dat ik deze heb kunnen aankopen zonder gezien te hebben. Het krediet geef ik dan ook aan het toeval. Ik zal je nog een kijkje laten nemen in de aerial view van de Max Koi Farm, het is de moeite.

Ik heb slechts één filmpje gekregen van de sekiguchi showa, geen afzonderlijke video's, dus daar zal ik Polleke weer aan het werk moeten zetten. Maar ik heb wel een aantal foto's gekregen die zal ik hieronder ook zetten. Ze zien er wel bijzonder leuk uit !

En als laatste van vandaag zal ik je nog een filmpje tonen van 2 showa die overgezet zijn om de vijver vrij te maken. Het toont hier de laatste showa van Izumiya en een showa van Sakai FF. Zij verhuizen tijdelijk naar hun laatste stek.

Ze kunnen natuurlijk allen bewonderd worden als ik zaterdag aanwezig van van 11.00 tot 14.00 uur. En je moet je niet inhouden om te kopen. De koi mogen allen gratis overwinteren tot medio april.

 

Meer afbeeldingen

Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 1
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 2
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 3
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 4
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 5
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 6
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 7
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 8
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 9
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 10
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 11
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 12
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 13
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 14
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 15
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 16
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 17
Resultaat 50 jarig huwelijk: afbeelding 18

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Sunarto/fanta koi

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml