Heb jij al een lot om 1000 euro te winnen ?

Heb jij al een lot om 1000 euro te winnen ?

Nog nIet ? Hoe is dat mogelijk. Dan zal ik de actie nogmaals omschrijven. Aan alle koi die nu rondzwemmen in ameide zit een verloting vast. Voor iedere aankoop vanaf nu of tijdens de opendeurdagen ontvang je per schijf van 250 euro een lot. Koop je een koi van 1000 euro, dan ontvang je 4 loten, en maak je kans om de hoofdprijs te winnen.

Hou het dus in de gaten want ook alle aankopen via Interkoi Ameide, zowel in Niigata als in het Zuiden komen hiervoor in aanmerking. Surf door het aanbod, er is een overdaad aan hoogwaardige koi die iedereen zou moeten begeesteren. 7 december komen ze aan. 

Op 28 december zal het winnende lot getrokken worden. De winnaar ontvangt een waardebon van 1000 euro welke kan worden besteed bij Interkoi ameide. Tijdens de opendeurdag zullen er ook nog loten klaargelegd worden, zodat je eventueel kan wachten totdat je de koi hebt gezien.

Als klap op de vuurpijl wordt er ter plaatse nog eens een extra verloting opgezet voor de mensen die Interkoi ameide komen bezoeken. Van iedere bezoeker op 28 december wordt zijn naam genoteerd. en op het einde van de opendeurdag zal er een winnaar worden getrokken. Op welke manier het lot getrokken wordt is nog niet 100% bepaald maar de trekking zal uitgevoerd worden door de jongste dochter van André.

1 ste prijs, een waardebon van 500 euro te besteden aan koi.
2 de prijs, een waardebon van 250 euro te besteden aan koi.
3 de prijs, een waardebon van 150 euro te besteden aan koi.

Enthousiast geworden? Om een inschatting te kunnen maken van het aantal verwachte bezoekers zouden we het fijn vinden als je je aanmeld. Het is geen verplichting, maar het is altijd fijn om te weten wie er aanwezig zal zijn om de nodige voorbereidingen te trekken. Stuur een mailtje naar ameide@interkoi.eu om je aan te melden aub. We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen bij Interkoi ameide.

Bovendien is er een collectie prachtige koi te bewonderen van tosai tot monsters van bijna 100 cm. Laten we er een mooie dag van maken en genieten van de oliebollen of smoutebollen zoals bij ons gezegd.

Kom jij misschien ook ?

Ik zal er ook zijn, en het zou fijn zijn om via de reacties hieronder even door te geven of jij ook zult komen. Ameide is trouwens vrij centraal gelegen in Nederland, en het zou fijn zijn, moest ik een groot aantal Belgen kunnen motiveren om ook een kijkje te komen nemen.

Er is voldoende parkeergelegenheid, en de afstanden zijn menselijk. Zie bijgevoegde foto van de locatie. Meld je aan en voeg je samen met alle koiliefhebbers om gezellig te babbelen over onze geweldige hobby, want dat is het tenslotte.

Locatie: Interkoi ameide
Zouwendijk 11
4233CH ameide
Nederland

AMEIDE@INTERKOI.EU

 

Meer afbeeldingen

Heb jij al een lot om 1000 euro te winnen ?: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

JH

555


wiechert

555


Polleke

555

Eric

555

interkoi

@Eric 555


Rob en tara

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml