Sakai even in the Picture

Sakai even in the Picture

Iedereen weet ondertussen dat Interkoi een echte Momotaro aanhanger is, maar dit wil niet zeggen dat Momotaro het enige heilige is.

De reden waarom wij Momotaro minded zijn, is omdat we ons gewoon goed voelen bij Momotaro. Dit wil echter niet zeggen dat Momotaro de enige is met goede koi hoor, neen, hier moeten we gewoon eerlijk in zijn. Vandaag eventjes over Sakai, die zeker niet onder moet doen, integendeel. Maar Sakai, en dit is algemeen geweten, is gemeengoed van Koisan en het Viske... en waarom zouden wij het derde wiel aan de wagen zijn.

Wel wil ik eventjes vertellen dat we, in tegenstelling tot vorig jaar, met de gepaste eer zijn ontvangen. Heeft dit nu met Brian Sousa te maken, of het nieuwe beleid, het was in ieder geval een goede verademing om gerespecteerd te worden. De nieuwe directeur (broer van...) kwam ons op gepaste wijze tegemoet. Na de verwelkoming stuurde hij zijn zoon overal mee, zodat we rustig onze koi konden uitzoeken. Uiteraard viel ons oog eerst op een prachtig bassin met prachtige nisai....maar die waren helaas voor de veiling bestemd.

We hebben toen een volledige rondleiding gekregen, onze vragen werden met belangstelling beantwoord, en niets was te veel om ons op onze wenken te bedienen, de geselecteerde vissen zullen ook niemand onberoerd laten, zoals je op de foto's zult kunnen merken.

Het gaf ons in ieder geval een fijn gevoel om de ganse dag onbekommerd te laten kijken en kiezen, en na onze selectie namen we dan ook op gepaste wijze afscheid van de Sakai fish farm. Bijgevoegde foto's geven ook nog een impressie van de professionele manier van verpakken tijdens ons bezoek. Er komt toch iets bij kijken zoals je kan zien.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240