Samenwerking is de sleutel tot succes

Samenwerking is de sleutel tot succes

Dat waren de woorden van Nikie van Nikoi, en gelijk heeft hij, maar het is niet altijd evident om samen te werken, want het water loopt altijd naar de zee, als je begrijpt wat ik bedoel.

De samenwerking is gebasseerd op het feit dat ik besloten heb om mijn melkzuurbacteriëen die ik normaal in Duitsland bestel te vervangen door Aqua Silver Pondrex Melkzuurbacteriën die ik op dit moment in grote getale aankoop samen met Nikie om ze aan een schappelijke prijs op de markt te brengen.

Ik heb nu dus een grote voorraad besteld die deze week is binnengekomen, wat aanleiding geeft om een mooie promotie op punt te zetten. Ik heb besloten om dan een mooie actie te doen in het voordeel van mijn klanten die geldig is tot 13 december.

Waaruit bestaat de actie ?

Ik heb 2 producten waarvan ik weet dat ze succesvol zijn samengebracht. Dit zijn de nieuwe melkzuurbacteriën die ik ga verkopen vanaf dit ogenblik en dat is de niet te missen Malamix 17 van Maarten Lammens, die door veel van mijn klanten met succes gebruikt worden. Dit is de informatie die ik ontvang van meerdere gebruikers.

De aanbieding die ik doe is als volgt:

Je bestelt 4 x 5 liter Pondrex Melkzuurbacteriën en 1 bus van 5 liter Malamix 17 van Maarten Lammens. Alle bestellingen worden gekoppeld en verstuurd na de opendeurdag op 13 december, of je kan het pakket ook komen ophalen natuurlijk. Indien gewenst zet ik het zelfs op 13 december klaar. Als je het komt ophalen zijn er geen verzendingskosten en als het opgestuurd moet worden, komt er 8.95 euro verzendingskosten bij. (normaal 12.95 euro)

Prijs volledig pakket: 150 euro ex verzendingskosten.

De normale verkoopprijs van deze producten is 4 x 34.95 euro = 139.80 euro + 65 euro, wat in totaal neerkomt op 204.80 euro. Tel uit je winst en bovendien is het makkelijk houdbaar.

De bestelling kan je doen door mij een mail te sturen, of wat nog eenvoudiger is, door de bestelling te plaatsen via mijn verkoopssite www.koiroyal.be. Hieronder vind je nog wat uitleg over de producten voor diegenen die het niet moesten kennen.

Om het ook nog wat over koi te hebben, heb ik een filmpje gemaakt van het eerst lichte voer dat de koi gekregen hebben gisterenmorgen in de vorm van een balletje met gedroogde garnalen.. En wie is er als eerste aan de bal ? De karashigoi en de chagoi natuurlijk....Gisterenavond kregen ze dan een handjevol licht voer, natuurlijk van probites...

Productomschrijving

Aqua Silver Pondrex Probiotica

Dit product ondersteunt de gezondheid van vissen op een natuurlijke manier. Hoewel nog lang niet volledig begrepen wordt hoe deze bacteriën precies werken is uit de praktijk gebleken dat de regelmatige toevoeging aan het vijverwater aantoonbare positieve effecten heeft op de gezondheid van vissen. Kleine wonden en ontstekingen herstellen binnen enkele dagen en ziekteverwekkers worden op een natuurlijke manier verwijderd. Daarnaast heeft Pondrex Probiotica een positief effect op de waterkwaliteit. Bij gebruik in het voer stimuleert Pondrex Probiotica de vertering waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen.

Gebruik

Pondrex Probiotica op die momenten wanneer ziekteverwekkers vat kunnen krijgen op uw vissen. Bijvoorbeeld in het voorjaar zodra de watertemperatuur boven de 10°C is en begint op te lopen, in de zomer tijdens een warme periode, of in de herfst wanneer het water begint af te koelen. Door op deze momenten Pondrex Probiotica te gebruiken voorkomt u ziekten en houdt u de vissen in een

optimale conditie.

Gebruiksaanwijzing:

Bij eerste gebruik of probleemoplossing: 50 ml per 1.000 liter water. Voor onderhoud of preventie: 25 ml per 1.000 liter water, eens per 14 dagen. Als toevoeging aan het voer: 100 ml per kilo voer. Goed schudden voor gebruik. De temperatuur van het vijverwater dient tenminste 10°C te zijn. De dop bevat ruim 15 ml. Hulpapparatuur zoals UV of ozonapparaten gedurende 24 uur uitgeschakeld houden.

MALAMIX 17

Biologische vitaminen-, kruiden-, en plantenmix voor optimale gezondheid van vijvervissen en Koi

Waarom MALAMIX 17 toevoegen aan uw vijver?

Dagelijks ziet Maarten Lammens in de praktijk zieke vissen met een slechte slijmlaag (te weinig slijm, te dikke slijm, slechte consistentie...). Indien de slijmlaag te weinig afweerstoffen bevat, is de kans groter dat uw vis ziek wordt. In elke vijver zijn er immers ziekteverwekkers aanwezig, die bij zwakkere vissen makkelijker de bovenhand nemen. Een gezonde sterke slijmlaag vormt de basis van een gezonde vis. Daarom is het belangrijk om uw vissen regelmatig te voorzien van deze ideale mix van afweerversterkers (zie onder) die MALAMIX 17 bevat. Deze afweerversterkers worden deels opgenomen in de slijmhuid en deels opgefilterd door de kieuwen en vormen stuk voor stuk goede bouwstenen voor een goede slijmlaag en een optimale natuurlijke afweer tegen ziekten. Bovendien bevat MALAMIX 17 nog nutriënten/enzymen die de filterbacteriën en probiotica een boost geven. Dit verbetert de waterkwaliteit en beschermt de vissen preventief tegen gatenziekte.

Wanneer en hoe frequent mag men MALAMIX 17 toevoegen.

Om een optimale slijmlaag (lees afweer) te verkrijgen wordt MALAMIX 17 best om de twee à drie maand preventief toegediend vanaf een watertemperatuur van 8?C. MALAMIX 17 bestaat uit biologische middelen en kan bijgevolg niet overgedoseerd worden. Ook na een chemische behandeling tegen parasieten of bacteriën is MALAMIX 17 het ideale middel om de slijmlaag snel weer op te bouwen en de waterkwaliteit weer op punt te brengen.

Dosering van Malamix.

De dosering van Malamix is 1 liter per 10.000 liter water. Je hoeft niet bang te zijn voor overdosering omdat er geen schadelijke stoffen in zitten.

Malamix 17 bevat 17 ingrediënten:

Spirulina/Chlorella - Aloë Vera - Propolis - Calendula - Echinacea - Curcuma - Gember - Astaxanthin - Inuline - Gingko Biloba - Eucalyptus - Ginseng - Vit. A-C-D-E - Enzymen voor nitrificerende bacteriën - Probiotica

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74