Sanke van Momotaro

Sanke van Momotaro

Elvira is haar naam. Deze sanke is als ik me niet vergis uit de veilingvissen van oktober 2007, en zou dus nu Sansai moeten zijn. Verbeter me Ton als ik verkeerd ben.

Ondertussen uitgegroeid tot 62 cm, is ze een veelbelovende dame aan het worden. Schijnbaar heeft ze wat aanpassingsproblemen gehad, maar dat is ze toch niet aan te zien. Een begeleidend filmpje zou zeker de moeite waard zijn. Als je het sumi nu even wegdenk, zie je een dankbaar kohaku patroon. De schoudervlek zal dit jaar verder ontwikkelen en haar een krachtige, maar toch vrouwelijke uitstraling geven. Bekijk deze sanke met ogen van 3 jaar ouder en je kan jezelf een droombeeld van een sanke voor de geest halen. Ik heb het vermoeden dat ze dit jaar een ongekende evolutie zal doormaken.

Bedankt voor de update. Als er nog mensen zijn die een update van hun koi willen geven, dan mogen ze me deze altijd toesturen, liefst met foto van aankoop en foto zoals ze nu zijn.

Wat betreft de loterij: alle loten zijn verkocht, maar nog niet alle loten zijn betaald. Zouden de mensen die nog niet betaald hebben eventjes een overschrijving willen bevestigen, zodat ik een datum kan vastleggen. Mijn volgende loterij koi wordt een echt hebbedingetje....

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml