Secret escapes

Secret escapes

Misschien een rare titel, maar het zegt een beetje over het project dat onder onze ogen plaatsvind en waar in principe weinig informatie over zal verstrekt worden. Bovendien vind ik het een mooie titel ! Het klinkt zo verleidelijk.

We kunnen je wel meer vertellen over de bedoeling. In de loop van de volgende maanden zal deze vijver gebruikt worden om een aantal interessante tosai te laten evolueren naar nisai.

Ik praat bewust niet over HQ koi, want daar hou ik niet van, ik praat liever over interessante tosai en we zulllen wel zien wat uit de bus komt.

Vermits de vijver pas gebouwd wordt en een nieuwe vijver altijd een gevaarlijk instrument is, zullen er in het begin slechts enkele “gewone koi” worden ingeplaatst om de vijver te laten rijpen.

De volledige afwerking moet nog gebeuren, want er zal ook een serre overkomen om de Japanse sfeer op te snuiven en om de best mogelijke condities na te komen.

De vijver zal ook over warmte controle beschikken zodat alles in het werk zal gesteld worden om een optimale verzorging te geven.

Het zijn projecten die niet van Interkoi zijn, maar wel onder begeleiding van Interkoi en met tosai die door Interkoi worden aangekocht om de beste resultaten te bereiken.

Er zal ook geen informatie verstrekt worden over wie en waar deze vijver staat. Wel zal er in de toekomst nauwer samengewerkt worden met meerdere projecten en meerdere mensen die het koihouden als een optimale hobby beschouwen.

Buiten het centrum Interkoi zullen er dus in principe meerdere grijparmen over België en Nederland verspreid worden ten voordele van de koi en tot algemene voldoening van bepaalde koikichi.

Ik ben ook blij dat ik gisteren bij de stemming toch veel positieve clicks heb gekregen betreffende mijn reizen naar Japan. Het doet me deugd dat de ondersteuning positief is.

De vragen die ik me echter stel is: “wie zouden toch die 16 bozemannetjes zijn”.

EXTRA INFORMATIE

Op dit ogenblik zijn er filmpjes verschenen over de Narita event dat zondag zal plaatsvinden. Deze kan je vinden onder de knop KoiNavi. klik op de foto van de koi die je wenst te zien en het filmpje zal je dan kunnen zien.

Wil je alsnog deelnemen of een kans wagen op één van deze koi, dan je me nog altijd contacteren. De voorwaarden zijn bekend.

Meer afbeeldingen

Secret escapes: afbeelding 1
Secret escapes: afbeelding 2
Secret escapes: afbeelding 3
Secret escapes: afbeelding 4
Secret escapes: afbeelding 5
Secret escapes: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137