Bij iedere zak probites een koi gratis

Bij iedere zak probites een koi gratis

Dat is tenminste eens een publiciteitsstunt of niet ? Enkel dit weekeinde op zaterdag en zondag en ook volgende week zaterdag en zondag van toepassing, laat je kans niet ontglippen…

Oei ik zie dat ik me vergist heb ! Het is bij aankoop van een koi krijg je een zak probites van 10 kg gratis….kleine vergissing die hiermee is rechtgezet !

In vijver 2 en vijver 3 zit nog een prachtcollectie showa, kohaku en sanke vanaf 195 tot en met 895 euro. De meesten zitten rond de 495 euro, en de meesten zijn ook inclusief certificaat.

Alle koi zijn niet ouder dan 20 maanden en een goed zak voer gratis bij aankoop doet de rest, profiteer ervan, nu het nog kan !

Dan nog een niet te verwaarlozen voorstel !

Volgende week komen er 6 nieuwe karayama’s van Takigawa binnen, het zijn de laatste van de serie, want de overigen mankeerden iets, zodat dit in principe de laatste overblijvers zijn van een geweldige reeks koi.

De klanten die er ondertussen ééntje mee hebben kunnen er van getuigen, en ik hoop dat ze dat doen. Het karakter van deze koi is niet te onderschatten.

Er zijn gelige bij en er zijn zilveren bij, maar beide hebben een prachtige kleurstelling en de teri is van een bijzonder goede kwaliteit. Qua karakter zijn ze niet te versmaden, tenminste niet van de karayama’s die ik al gehad heb.

Allen zijn ze om en bij de 60 cm, ik dacht de kleinste 58 cm. De prijs is 1950 euro voor 5 van de 6 stuks, de 6de kost 2250 euro. En dat voor het vriendelijkste karakter dat er in je vijver zal rondzwemmen. Bovendien is de serie nu uitgeput en kan er alleen opnieuw gekweekt worden.

Of de kwaliteit dan nog hetzelfde is, is nog maar de vraag ! De ouderdieren zijn een kruising tussen een yamabuki en een karashigoi. En vergeet ook niet…Takigawa staat garant voor een natuurlijke opgroei van de koi, waardoor hun gezondheid en leefbaarheid buiten kijf staan.

Indien je vooraf aankoopt, geef ik 2 zakken probites gratis weg. Indien er meerdere kopers zijn, zal het een kwestie zijn van wie eerst koopt, eerst kiest….

Dus één karayama vooraf kopen en betalen geven recht op 2 zakken probites ter waarde van 260 – 300 euro afhankelijk van je keuze van probites. Geloof nu niet dat ze niet goed zijn, want ik heb ze allemaal gehandpicked en die waren allemaal zo goed als die nu al weggegaan zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240