Secret places

Secret places

Het is altijd een verademing als je mee kan genieten van koikichi die ongekend genieten van hun eigen koiwereldje.

Soms word je verrast door de schoonheid van aanpak, de schoonheid van de manier waarop men zijn hobby of zijn passie in realiteit omzet. Dit is weer een voorbeeld van een verborgen wereldje dat de liefde voor koi uitstraalt….

Het waren voor mij nieuwe klanten, de reden waarom ze zo ver naar Arendonk kwamen gereden is mij onbekend, ik denk dat het een soort vooronderzoek was, want pas enkele weken later kreeg ik de opdracht om deze sanke voor hun te reserveren.

Ik denk dat ze gecharmeerd waren door de overtuiging en de uitleg van Ben, dat dit één van de betere uit de selectie van de 64 tosai was.

Hun vertrouwen was volgens mij gegroeid na hun bezoek, en ik denk dat ze er echt geen spijt van moeten hebben als je de tosai na de opgroei terug ziet.

Het is een jumbo tosai geworden die alles in zich heeft om verder door te groeien naar een prachtige jumbo.

De 64 selectie mag dan ook werkelijk als een hoogtepunt beschouwd worden. 90% van de tosai zijn bijzonder goed uit de opgroei gekomen met bijzonder goede resultaten.

Ik hoop dat de mensen die deze tosai gekocht hebben hun codenummers even onthouden, want ik zou het vervolg binnen enkele jaren graag tonen.

Zelf heb ik er nog 7 tosai van overgehouden die ik een vervolg geef in de zwemvijver van mijn kleinkinderen die ik voor de gelegenheid omgebouwd heb in erwtensoep, groener dan het omliggende gras.

Ik zie ze af en toe wat bovenkomen, maar echt zien doe ik ze niet meer en dat maakt het spannend. Ik laat ze er nog een paar weken tot alles genormaliseerd is hier in Arendonk, want momenteel wordt alles overheerst door de nieuw aangekomenen.

Bedankt voor de foto’s van deze prachtige koi locatie, ik kan me voorstellen dat jullie er met volle teugen van kunnen genieten. Mensen die nog over een soort "secret places" bezitten doen me altijd een plezier om foto's etc door te sturen. Iedereen geniet van deze foto's.

Meer afbeeldingen

 Secret places: afbeelding 1
 Secret places: afbeelding 2
 Secret places: afbeelding 3
 Secret places: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74