Selectie Sekiguchi

Selectie Sekiguchi

Sekiguchi staat al vrij lang op onze verlanglijst. We hebben er verleden jaar een aantal koi van aangekocht, en dit zijn toch echte eye catchers.

Vanaf dat moment, is het altijd in mijn achterhoofd blijven zitten om toch een aantal Sekiguchi in ons aanbod op te nemen. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en zullen er in de loop van de volgende weken, goede en betaalbare sekiguchi showa bij ons rondzwemmen. Door onze krachten samen te bundelen, hebben interkoi Almere en interkoi Brakel een selectie samengebracht met veel toekomstperspectief. De oyaki is "Doh no Mae" en deze is 85+ cm.

Wij zijn vooral benieuwd naar de evolutie van deze showa, want dit is een nieuw gebied voor ons. Naast onze kennis over de Momotaro koi, de Yamatoya koi, hopen we nu meer kennis op te bouwen met de sekiguchi koi. De verkoopprijzen zullen niet te hoog zijn, want we willen vooral resultaten zien in de evolutie bij klanten. In Arendonk kan je je inschrijven om de eerste keuze te krijgen voor een Jumbo Tosai van Sekiguchi. (25-30 cm op 9 maanden) Dit wil zeggen: wie eerst koopt krijgt de eerste keuze. Ik ga een vaste prijs hanteren van 575 euro per koi vooraleer ze binnen zijn. Ben je hiermee akkoord dan krijg je de eerste keuze uit de selectie. Deze keuze mag je maken vanaf het moment dat ze binnen zijn. Vind je je keuze niet, dan ben je niet verplicht om te kopen. Zijn ze eenmaal binnen, dan zullen ze door ons geevalueerd worden en zullen de prijzen vermoedelijk variëren van 450 - 750 euro, afhankelijk van onze beoordeling. Wie sekiguchi gevoelig is, moet nu zijn kans wagen.

Bovendien hebben we gisteren alle tosai koi van Momotaro beoordeeld en opgenomen in ons prijsbeleid, gesteund op onze beoordeling. Ik kan je garanderen dat het niet van de poes is wat Ben heeft geselecteerd. Ik hoop in de loop van de dag de bijhorende update te kunnen geven. Dit bestaat uit een nieuwe foto, een bijhorende prijs door ons bepaald na beoordeling van de koi, en een nieuw filmpje. Vooral de kujaku bekoren me ontzettend.

Sekiguchi liefhebbers: Heb je interesse om vooraf te kopen, schrijf je in. De eerste die inschrijft krijgt de eerste keuze, de tweede, de tweede enz. Wil je ze eventueel laten doorgroeien ? Dat kan ook nog. Vraag informatie aan via mail betreffende de voorverkoop en het eventueel door laten groeien van de koi.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137