Shipment is afgelast

Shipment is afgelast

Wat eraan zat te komen is ondertussen een feit. Het shipment dat gepland was op 25 maart is afgelast en zal naar een latere datum geschoven worden. Deze datum is echter nog niet bekend, even afwachten dus maar.

In principe is het vervelend, want ik had alles al tot in de puntjes voorbereid, maar in principe komt het me wel goed uit. Als de ergste perikelen voorbij zijn, zal er weer verkeer mogelijk zijn en kunnen de koi die nog moeten opgehaald worden, ook wat later opgehaald worden.

Het schept wat meer ruimte voor mij, want het was een serieuze zending die moest aankomen, dus op dat gebied kunnen we het positief bekijken. Uiteraard weten we nog  niet precies wanneer het volgende shipment is, maar ik hou jullie op de hoogte. De rust bewaren is de belangrijkste boodschap nu !

HET NARITA NIIGATA SHOWA PROJECT

Wat ondertussen wel actueel wordt is het Narita Niigata Showa Project. De foto's en de filmpjes die door Narita San werden gemaakt werden gisteren opgestuurd en heb ik ondertussen gedownload en geklasseerd.

Het is een mooie verzameling showa, en ik mag heel tevreden zijn met dit prestigieus project. De  specialist ter zake is Ben, en die zal jullie eventueel ook helpen met het kiezen van de koi, tenzij je natuurlijk zelf een keuze wil maken, wat nog altijd het beste is volgens ons.

Ik heb besloten om alle koi vandaag online te zetten op een bepaald uur dat iedereen die er zijn zinnen op gezet heeft kan volgen. Het is een heel werkje dat toch de nodige tijd vraagt om te activeren, dus wat is mijn bedoeling ?

Ik zet eerst alle koi onzichtbaar online, zodat het voor mij makkelijker is om alles op zo kort mogelijke tijd online te zetten. Ik zal een nieuwe knop aanmaken voorlopig met de naam "Narita Niigata Showa" en ze ook onder de knop "nieuwe koi aanwinsten" plaatsen.

DE ACTIVATIE HEB IK BEPAALD OM 17.00 UUR DEZE AVOND.

Ik kan niet alles tegelijkertijd activeren, het zal dus één voor één met een tussentijd van een paar seconden gebeuren. Wie interesse heeft om nu reeds een koi aan te kopen mag me contacteren zodat je  keuze kan vastgelegd worden.

De koi die NU gekozen worden kosten automatisch 595 euro. De prijs zal zo blijven staan totdat de koi aangekomen zijn en tot wanneer de quarantaine is afgelopen. Daarna worden de koi door ons geëvalueerd, wat meestal het werk van Ben is, met een goedkeurend oogje van mij natuurlijk. De prijzen zullen dan verdeeld worden in 395 en 595 euro.

Eénmaal je keuze gemaakt zal je een faktuur ontvangen en moet het bedrag betaald worden. Tenslotte wordt er nog 1 mogelijikheid aan toegevoegd. Er zijn nog 10-15 plaatsen vrij in de opgroeivijver in de serre. Indien gewenst kan je hier een plaats voor reserveren, maar zoals gezegd de plaatsen zijn beperkt. De prijs hiervoor bedraagt 200 euro en de opvang is geldig tot ± 15 oktober. Daarna moeten de koi  opgehaald worden, tenzij een verlenging mogelijk is.

Indien een koi komt te overlijden, wat bij kleinere koi geen onmogelijkheid is,  dan heb je het recht om een andere koi uit te kiezen of het bedrag dat je betaald hebt te gebruiken voor een andere aankoop. Deze dingen kunnen gebeuren. Zogauw de quarantaine van de nieuw aangekomen grotere koi voorbij is, zullen de binnenvijvers vrij komen en zullen de kleintjes iets meer ruimte hebben om verder te ontwikkelen.

Ben heeft ondertussen alle foto's van de koi en vooral de filmpjes bekeken. Hij heeft reeds een voorselectie gemaakt van wat in zijn ogen de betere showa kunnen zijn. Als dit jullie kan helpen dan is dat meegenomen, dus  ik zet hier de voorkeuren van Ben op een rijtje.

S5 - S6 - S7 -  S9 - S10 - S13 - S14 - S17 - S19  - S31

S32 - S34 - S35 - S39 - S40 - S46 -S59 - S65 - S67 - S71

S76 - S77 - S84 - S88 - S89 - S90 - S93 - 
 S94 - S95 -S102

Tegelijkertijd is het een mooi tijdverblijf tijdens deze eenzame vervelende dagen. Wees paraat voor de geinteresseerden en ik begin de koi te activeren om 17.00 uur. Vragen kan je eventueel aan Ben stellen. Je kan hem via messenger bereiken voor eventuele vragen.

WAT BETREFT DE 30 SHOWA DIE GESELECTEERD WERDEN VOOR DE MUDPOND.

Deze zijn nog niet klaar om online gezet te worden. Dit zal pas rond einde mei gebeuren en zal ik dan pas online zetten. Zoals reeds vermeld zal Narita San de nodige informatie geven, de koi begeleiden naar hun mudpond, en hopelijk de nodige foto's bezorgen zoals afgesproken. Ik hou je hiervan uiteraard op de hoogte.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

3 reacties

Johan D

Toch iets tofs om naar uit te kijken in deze trieste dagen/weken Spannend 17 u


David

Kijk alvast vol spanning uit naar 17h ! Zal waarschijnlijk 10 tallen minuten smullen worden van mooie showa 😋


Peterken

Leuk om weten dat we kunnen kiezen. Ga eerst is zelf kiezen en dan pas vergelijken met de koi die ben gekozen heeft.  😄❤️ Een manier om te leren!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240