Shiro utsuri Omosako

Shiro utsuri Omosako

Ik ga jullie niet langer in spanning laten betreffende de shiro's. Ik zal straks mijn verslag van de dag wel schrijven.

Bijgevoegde foto's geven de keuze weer van de gesecteerde shiro utsuri's. Ik wil er nog wel even bij vermelden dat de shiro's de ganse winter in onze bakken mogen blijven zitten tot einde maart/begin april. Je mag je eventueel inschrijven om een shiro uit te kiezen. Op het ogenblik dat er zich mensen inschrijven, mogen ze regelmatig de ontwikkeling van de shiro's komen bekijken.

Op de dag van de verdeling van de shiro's wordt er een loting gedaan, zodat er een beurtrol is om de shiro's te mogen kiezen. Er wordt een certificaat van de shiro's uitgegeven en bijgevoegd.

De prijs van de shiro's is 250 euro, bij inschrijving te betalen.

De prijs van de 3 geselecteerde shiro's is voor de eerste keuze 400 euro, voor de 2de keuze, 350 euro, en voor de 3de keuze 300 euro. Je mag zelf bepalen welke keuze je wil.

De keuze van de 3 werd bepaald door, ten eerste de body, dan het sumipatroon dat uiteraard moeilijker zichtbaar is op de foto. Daarna telde de algehele verschijning mee, gekoppeld aan een zichtbare motoguru. Nu moet ik wel toegeven dat het op een foto, en met zulke kleine vissen, helemaal niet duidelijk te zien is. Hiro Omosako was er helemaal akkoord mee. Indien je dus een shiro wil aankopen, dan kan je gewoon een mail sturen.

Of er mensen zijn die de 3 geselecteerden goed hebben, weet ik niet, en kan ik op dit ogenblik niet nakijken, vermits ik iets te veel mails moet nakijken. Ik zal dit in de loop van de volgende week doen, en ook je mails beantwoorden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137