Showa nr. 18

DEZE SHOWA IS VERKOCHT

" /> Showa nr. 18

DEZE SHOWA IS VERKOCHT

" />
Showa Momotaro nr.18-33 cm

Showa Momotaro nr.18-33 cm

Niet kopen is de boodschap. Zelf heb ik een groot zwak voor dit soort showa. Ik weet hoe deze zich ontwikkeld en geloof me, zij wordt bloedmooi.

Bekijk zeker eerst het filmpje: Showa nr. 18

DEZE SHOWA IS VERKOCHT

Beoordeling door Ben Doorakkers

Wat je als eerste ziet als je deze koi bekijkt is de veelzeggende body van de Shiro Showa bloedlijn .deze is namelijk prachtig torpedo vormig aangevuld door een stevig staartstuk ozutsu. Het lijkt nu al of de staart erin gedrukt zit terwijl je dit normaal pas ziet op 14 tot 16 maanden. Het hoofd is groot en de borstvinnen zijn ver naar achter ingeplant. Van deze koi kun je in ieders geval zeggen dat zij enorm breed gaat worden en dat is waar onze Shiro Showa’s om bekend staan.

Ik heb reeds geruime tijd ervaring met koi van deze bloedlijn en kan vertellen als je deze op 70 cm ziet, het net is of er een jumbo van 80 cm zwemt, zo enorm breed worden deze dieren. Verder heeft deze koi een dik beni wat een enorme groei kan hebben, en zie je een erg mooie witte huid met name op het hoofd. Ook niet een te wit hoofd, maar heel licht kandij kleurig, en zo zie ik het graag want dit word later als de koi op zijn top is spierwit .dan is dit echt zo,n koi waarvan je niet zegt een mooie vis, maar !!!!....., nou dat is dus zoals een echte tategoi eruit hoort te zien: nu nog niet super maar !!!!!! ….

Wie een beetje fantasie heeft en een vooruitkijkend oog, kan al vrij goed zien wat deze koi van plan is. Als je goed kijkt zie je onderhuids al een menware en een hashiware en dat de sumi vlakken groot en degelijk op deze koi zullen verschijnen. Vooral het sumi achter bij de staart tussen het beni, zal er voor zorgen dat het daar een rustig vlak gaat worden. Dit is echt een koi om bij weg te dromen en over een jaar nog eens te bekijken. Zo zie ik ze het liefst, en voor mijn verjaardag nog een vijvertje met niets anders dan dit soort koi, aub Luc….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137