Shows dit jaar

Shows dit jaar

Terwijl ik hier geniet van een stralende zon bij een zonovergoten zwembad met een verdiende coctail in mijn hand, ben ik er over na aan het denken welke shows ik dit jaar mee ga doen.

Op de eerste plaats komt sowieso de Euregio koishow, voor mij show nummer 1. Ik heb voorlopig één groot vat besteld, maar denk eraan om nog één groot vat bij te bestellen.

Plaats, ruimte, gezelligheid, alles kan je hier vinden om er een geslaagd weekend van te maken. Het is natuurlijk een hele afstand, maar wat is nu 2 uur rijden ?

Bovendien heb ik een stand gereserveerd, zodat alle mensen welkom zijn om even een babbeltje te slaan.

Om het succes van verleden jaar te evenaren zal moeilijk zijn, maar mijn best zal ik in ieder geval doen. Een GC heb ik niet, maar wie weet wat breng ik allemaal mee ! En wie weet heb ik misschien nog wat in petto !

De tweede show waar ik aan mee zal doen is de Belgische koishow. Klein en sympathiek. Dit jaar zal ik een vriend/collega meenemen uit Italië.

Fabio, van Fabio Koilab uit Parma Italië is ervan overtuigd dat hij zijn eigen gekweekte tosai kan laten meedingen naar de begerenswaardige prijzen.

Hij heeft me gevraagd om een vat te reserveren, wat ik dan ook gedaan heb, en hij zal me vergezellen naar de show.

Ook hier heb ik een stand die ik zal delen met Fabio. Dus wie graag kennis maakt met Fabio is altijd welkom. Misschien dat hij iets in petto heeft voor ons, ik hoop het voor hem.

Niet vergeten dat Fabio ook zwemkampioen was in Arendonk.

De Interkoi in Duitsland heb ik nog nooit meegedaan, je kan niet alles, en Arcen is nog een open vraag. We zien wel als het zover is.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240