Soms moet je iets uitproberen

Soms moet je iets uitproberen

Het is vervelend als koi soms niet kunnen paaien. Ze slaan de eitjes op en hun lichaam vervormd soms in negatieve zin.

Het stoort en je hoopt dat ze door de warmte of door bepaalde omstandigheden gaan paaien, maar niets hoor !

Ik ergerde me ook omdat er een vrouwelijke showa was die ook de eitjes niet wou afleggen. Een oplossing is om ze mee naar een show te nemen als het warm is, dan gebeurd het vrij regelmatig.

Maar nu probeerde ik het op een andere manier. Ik had binnen nog een vijver over en besloot het zwangere vrouwke even apart te plaatsen en er enkele jongere mannen bij te zetten.

Nu was het nog een kwestie van paaiborstels erbij te hangen, maar die had ik niet ! Even nadenken en ik had nog wat Japanse matten liggen.

Misschien was dat een mooi alternatief, en zo gezegd zo gedaan, een mat werd in de vijver gehangen, de mannetjes erbij gezet en de verwarming werd op 23° gezet.

Ik verwachtte er niet veel van, maar enkele dagen later was dit het resultaat. Je kan zeggen wat je wil, maar dit is een mooi triootje of niet ?

Toen ik ze bowlde, schrok ik positief, want de dame zag er best goed uit. Het paaien had ze goed gedaan, en misschien neem ik ze wel mee naar de show in Arcen. Ik moet nog een selectie maken, en ze zou niet misstaan…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240