Special clients, special treatment

Special clients, special treatment

Als je de nieuwsitems van onze japanreis hebt gevolgd, dan heb je misschien ook gelezen dat we 1 koi niet hebben kunnen filmen en fotograferen.

Het ging over een sanke van Sakai FF. Toen we bij Sakai FF bijna klaar waren met ons werk, moesten we nog een belangrijke sanke op de gevoelige plaat vastleggen. Het was echter al laat, en we konden de sanke niet vinden in de vijver waar ze normaal in zat.

Het personeel was helaas al weg, zodat we de volgende dag besloten om terug te komen. Dit was de Taniguchi dag. Helaas was het bij Taniguchi ook een hele zoektocht naar onze koi, waardoor het te laat werd om door te rijden naar de Sakai FF. Bovendien moest ik de dag erop mijn boekhouding in orde brengen en hadden mijn metgezellen een uitstap gepland naar het park van Okayama.

Toen bleek dat de enige dag die nog vrij was, een feestdag bleek te zijn in Japan, was het dus onmogelijk geworden om verder op zoek te gaan naar deze sanke. Ik heb dan ook de machine in werking gezet om achteraf foto's en filmpjes te maken, waarvan hier het resultaat. Tussen haakjes....ik zou dit ook gedaan hebben voor een koitje van 100 euro hoor...

Een heel gedoe om de eigenaar, die op dit ogenblik onbekend wenst te blijven, tevreden te stellen. Het is echter de moeite om deze sanke echter nog eens te laten zien. Als toemaatje was het Kentaro himself die de sanke persoonlijk bowlde zoals je kan zien op dit filmpje . Ik moet zeggen dat ik een goed gevoel krijg bij Sakai FF.

Het commentaar dat Kentaro geeft op deze sanke kan ik niet zo goed horen, maar ik denk dat het gemeend is, en niet voor commerciële doeleinden. Ik geloof dat hij zegt dat als het sumi opkomt, het een goede sanke zal worden met een bijzonder mooi patroon. In het filmpje zie je ook nog enkele andere sansai en yonsai, maar die zijn ook voor klanten die hun naam niet graag op de website zien verschijnen. Je ziet dat we vrij actief zijn momenteel met de Sakai koi.

Ik ben ondertussen de verscheping aan het regelen, en het is een hele bedoening. Nu maar hopen dat alles in orde komt.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137