Super Sanke te Koop

Super Sanke te Koop

Het is zijn lust en zijn leven om koi die hij als interessant heeft geselecteerd aan te kopen, op te laten groeien om te bewijzen wat er in zit, en daarna aan te bieden aan mogelijk geïnteresseerde kopers. 

In dit geval een sanke die niemand op prijs stelde. En zo gaat het gewoonlijk. Veel koikichi zien niet de mogelijkheden van bepaalde koi, zelfs  niet als wij deze als echte tategoi beoordelen. Dan maar zelf de knuppel in het hoenderhok smijten en de koi zelf grootbrengen.

Het is niet de eerste dat we op deze manier een koi laten evolueren, we hebben het al ettelijke malen gedaan. In dit geval gaat het om sanke 1710010, aangekocht tijdens de opensales van Sakai FF en een tijdlang te koop gezet in Arendonk, wel zonder succes overigens ondanks onze aanprijzingen.

Het doel is bereikt, en nu willen wij hem graag aanbieden aan klanten die er nog een tiental jaren van kunnen genieten. Op de foto zie je de ontwikkeling van de sanke, en hier wordt ook weer eens het bewijs geleverd dat een ietwat smaller hoofd, niet automatisch wil zeggen dat dit niet mee kan verbreden bij het ouder worden.

Niet alle koi worden met een vierkantig hoofd geboren, maar het is wel zo dat een verbreding van het hoofd een onderdeel is van de groei en van de ontwikkeling die een koi nodig heeft. Tijd is een omstreden onderdeel, want veel tijd krijgt een koi niet om te ontwikkelen, het moet altijd morgen al gebeuren ! Maar zo werkt het niet. Tussendoor nog even vermelden dat ze senior tategoi werd in Arcen op de show in 2018. 

BEKIJK EERST DE SANKE ZOALS ZE DE LAATSTE KEER GEFILMD WERD (okt. 2020)

Het filmpje laat de sanke zien zoals ze nu is, en nadien een vergelijk met de sanke toen ze aangekocht werd. Geniet van de ontwikkeling van deze sanke, die nu om en bij of over de 70 cm zou moeten zijn op haar 5de jaargang, want ze is nu 55 maanden.

Dit wil ik toch nog even vermelden. De leeftijd wordt automatisch iedere maand aangepast aan de ouderdom van de koi op de website. Dit is dus altijd de juiste leeftijd. Wie interesse heeft om deze sanke aan te kopen, mag me contacteren.  De prijs voor de sanke is 3250 euro, en iedere euro meer dan waard.

 

Meer afbeeldingen

Super Sanke te Koop: afbeelding 1
Super Sanke te Koop: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Peter De Clercq

555


Matthijs

555


Johan

555


Polleke

555


Ronny V

555

interkoi

555

Ronny V

@interkoi 555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml