Superdeluxe actie nu zaterdag

Superdeluxe actie nu zaterdag

Er zijn van die opwellingen die plotseling in je opkomen, en gewoonlijk doe ik dan instinctmatig wat er in me opkomt.

Ik geloof dat ze dat impulsiviteit noemen. Maar eerst vermelden dat ik de beoordeling van de volgende reeks pas deze namiddag op de website ga zetten zodat de keurders of beoordelers nog wat respijt hebben om hun werk grondig te doen.

Ik weet niet of jullie het de moeite vinden om deze beoordelingen te lezen, ik kan er in ieder geval wel iets van opsteken, want zo leer beter wat er speelt onder de mensen. Het is trouwens ook leuk om te lezen.

Waar ik het nu even over wou hebben is het volgende. De grote levering probites is verdeeld en de meeste dozen staan klaar om opgehaald te worden.

Datgene wat nu op de op de foto staat links is hetgeen er overblijft. Al wie zaterdag een goede en gezonde zaak wil doen, moet even langskomen, want dan probeer ik het overblijvende voer, dat trouwens vers geleverd is te verkopen.

Laat je verrassen en maak gebruik van het aanbod dat ik hier niet ga vermelden, want dan krijg ik weer een hoop commentaar.

Het is trouwens enkel geldig nu zaterdag, daarna vervalt mijn aanbod. Een goede verstaander heeft maar één woord nodig, en langskomen kan nooit geen kwaad.

Het voer heeft een houdbaarheidsdatum tot een eind in 2018, dus allemaal vers gemaakt. Al wat er zaterdag nog overblijft zal ik stockeren voor de verdere verkoop, want meer en meer mensen bestellen hun voer online.

Online bestellen is geen probleem, want vandaag besteld is morgen geleverd, tenminste als de koeriersdienst hun werk goed doen, want dat is ook steeds minder en minder door de moordende concurrentie in dit vakgebied.

Nogmaals, laat je verrassen en kom persoonlijk het voer ophalen…al wat er nog over is zorgt voor een aangename verrassing.

Meer afbeeldingen

Superdeluxe actie nu zaterdag: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240