Surprise, surprise, surprise

Surprise, surprise, surprise

Gisteren kreeg ik plots het bericht dat ik niet 1 maar 2 koi op de kop getikt had bij het event van Narita afgelopen zondag.

Een kohaku die op de verlanglijst stond van een klant en die ook door Matsue persoonlijk aangeduid werd als mogelijke oyakoi. Jawel Kohaku nr.26.

Nu heeft Matthijs ook zijn zin en werd zijn “lieveling” toch nog toegevoegd aan de lijst. Zoals ik al eerder vermeldde zou ik deze zelf nooit aangekocht hebben, maar blijkbaar had hij toch de aandacht getrokken van een klant van mij.

Ik ben benieuwd om deze alternatieve kohaku in mijn bestand te mogen ontvangen. Speciaal is ze wel, dat zonder meer. Bovendien en dat is geen sprookje, zei Iitsuka San mij dat hij deze wel zag zitten om als oyakoi te gebruiken....info om eens goed over na te denken...

Wat betreft bouw en huidkwaliteit is er niets op aan te merken, maar het patroon is uiteraard een gegeven dat van zich doet spreken. Maar ja, wat moet je als iedereen hetzelfde oog zou hebben, dan zou het leven vrij saai worden met altijd dezelfde patronen.

Het feit dat Narita deze kohaku toch bij de duurdere soortgenoten heeft gezet qua prijsvorming, zegt in principe voldoende, want wie twijfelt aan de kennis van Narita moet toch eens dringend naar zijn farm gaan kijken.

Deze kohaku komt pas einde dit jaar of begin volgend jaar “naar huis”. Ik ben benieuwd of ze de 70 cm of meer zal halen dit seizoen, want grootte speelt ook een rol.

Het zal vandaag een lange dag worden. Deze avond moet ik mijn koi gaan ophalen in Schiphol. 74 stuks, en daarna moet ik deze nacht om 1.00 uur paraat zijn om een showa in te pakken die naar Zwitserland vertrekt, en dan maar zeggen dat het leven van een dealer over rozen gaat !

Het zal dus nachtwerk worden….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240