Tancho Time

Tancho Time

Lang geleden dat we de tancho nog eens gezien hadden.

Ze werden al enkele maanden niet meer gebowld, en de interesse voor deze tancho is minimaal. Persoonlijk dacht ik dat er meer interesse was voor goede tancho, maar blijkbaar is dit toch niet. Prijs/kwaliteit is buitengewoon goed.

Toen Ilya echter zijn wens te kennen gaf een tancho bij te willen kopen, hebben we de overblijvende 4 tancho gebowld, zodat we ze tegelijkertijd ook even konden controleren. Bekijk het filmpje van de overblijvende 4 Tancho.

Blijkbaar waren ze goed gegroeid, en ik was toch verbaasd dat de huidkwaliteit meer dan goed was te noemen. Eentje vertoonde het begin van een sumiplek, met de onmiskenbare aanduiding dat er nog enkele sumiplekken meer er zaten aan te komen. Hij voelt zich geroepen om een tancho sanke te worden.

De interesse gisteren was ondanks het goede weer niet vrij hoog, en toen we te weten kwamen dat Ilya de 5de dan in de zwaardvechtkunst beheerste, regelmatig in Japan was, en zijn oefenzwaarden bijhad, was het hek vlug van de dam. Een kleine demonstratie en uitleg was zeker interessant te horen, van deze toch niet alledaagse sport.

En last but not least mijn overheerlijke ginrin chagoi...ja, ik hoor het al....ik hou niet van Ginrin....voorgekouwde zever in pakskes....bloedmooi kunnen ze zijn. Het hoeven er niet meer te zijn dan één, maar ik vind een mooie ginrin nog altijd het bewonderen waard. 74 cm chagoi plezier en wat een karakter. Dit is na de karashigoi de liefste en edelste koi die er rondzwemt, neen, Minerva is gewoon de liefste koi die er nu nog rondzwemt.

De animo was zaterdag echter ver te zoeken, wat ik ook kan terugvinden in de animo op de website, en dat is wel spijtig. Het lijkt wel of de interesse in de koi is afgenomen in het najaar. Laten we hopen dat ik me vergis, want dat zou spijtig zijn. Animo op een laag pitje...dan is de creativiteit ook op een laag pitje. Creativiteit heeft brandstof nodig....

Meer afbeeldingen

Tancho Time: afbeelding 1
Tancho Time: afbeelding 2
Tancho Time: afbeelding 3
Tancho Time: afbeelding 4
Tancho Time: afbeelding 5
Tancho Time: afbeelding 6
Tancho Time: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml